Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BONUS PARKUR RACİNG KOCAELİ’DE KAZANMAK İSTİYOR

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4.yarışı olan Kocaeli Rallisi bu haftasonu düzenleniyor. Bonus Parkur Racing’in 6 ekiple katılacağı rallide, B...

Türkiye Ralli Şampiyonası’nın 4.yarışı olan Kocaeli Rallisi bu haftasonu düzenleniyor. Bonus Parkur Racing’in 6 ekiple katılacağı rallide, Burak Çukurova ile genel klasmanı, Ercan Kazaz ile sınıf 3’ü ve Engin Kap ile historic klasmanını kazanmak için hazır...

2011 Türkiye Ralli Şampiyonası 4. yarışı kısa adı KOSDER olan Kocaeli Otomobil Sporları Kulübü tarafından 30-31 Temmuz tarihlerinde organize ediliyor. Ören, İsakçlar, Işıktepe bölgesindeki etaplarının üçer kez geçilmesinden oluşan ralli, 30 Temmuz Cumartesi günü saat 15.00’da Outlet Center‘dan başlayacak. Servis alanı olarak Interteks Kocaeli Fuar Merkezi’nin kullanılacağı yarışta, Cumartesi akşamı 18.30’da fuar alanı otoparkında gerçekleştirilecek seyirci özel etabının büyük ilgi görmesi bekleniyor.

2009 ve 2010 sezonlarını Türkiye Ralli Takımlar Birincisi olarak tamamlayan Bonus Parkur Racing de bu yarışa 6 ekiple katılıyor. Skoda Yüce Auto destekli Bonus Parkur Racing ekibi Burak Çukurova-Ünal Tezel, Skoda Fabia S2000 ile sezonun ilk yarışı olan Ege Rallisi’nde elde ettikleri birinciliği bir kez daha tekrarlamayı hedefliyor. Bu yarış öncesinde 25.6 puanla Türkiye Ralli Sınıf 3 Birinciliği’nde lider durumda yer alan yükselen Ercan Kazaz-Serdar Kurbanzade ekibi Mitsubishi Lancer Evo 9 ile sınıf birinciliğinin yanısıra genel klasmanda üst sıralarda yer alabilme hedefi ile start alıyor. Bonus Parkur Racing´in bayan ekibi Burcu Burkut Erenkul-Ceren Ergun da, Tissot ve Sonax desteğinde bayanlar klasmanında ilk sıralarda yer alma hedefi ile direksiyon başına geçiyor.

30 yaş üzeri ralli otomobillerine açık historic klasmanında ise PARKUR HISTORIC üç Ford Escort MK2 ile start alıyor. Türkiye Historic Rally Şampiyonası lideri Engin Kap-Başar Yavuz ekibi galibiyet serisine bir yenisini eklemek için start alacak. Takımın diğer pilotları Burak Türkkan/Yakup Baştımar ve 12 yıl aradan sonra direksiyon başına geçen Yağmur Yaşar Bostancı/Berk Kocaman bu kategorideki en iddialı ekipler arasında yer alıyor.

Türkiye’de historic rally kategorisinin gelişmesi için spora yeni otomobiller ve pilotlar kazandırmayı misyon edinen Parkur Historic, bu yarışta historic kategorisinde ilk üç sırada podyumda yer almayı hedefliyor.

Hiç yorum yok