Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CONTİNENTAL İLE YÜKÜNÜZ HAFİF, YOLUNUZ AÇIK!

Continental’in yüksek hacimli yarı römorklara ve alçak dorselere yönelik geliştirdiği HTL2 ve HTR2 lastikleri düşük yakıt tüketimi, yüksek ...

Continental’in yüksek hacimli yarı römorklara ve alçak dorselere yönelik geliştirdiği HTL2 ve HTR2 lastikleri düşük yakıt tüketimi, yüksek düzeyde emniyet ve uzun yol ömrünü bir araya getiriyor.

Avrupanın en büyük, dünyanın sayılı otomotiv yan sanayi tedarikçisi ve lastik üreticisi Continental’in geliştirdiği 17,5 inç* ebatlı yeni nesil HTL2 ve HTR2 lastikleri, şehir ve şehirler arası uzun mesafe taşımacılığında kaliteleri ile fark yaratıyor.

İç yükseklikleri üç metreye varan yüksek hacimli römorkların yanı sıra alçak dorseler için biçilmiş kaftan olan HTL2 ve HTR2, düşük yuvarlanma dirençleri ve uzun yol ömürleri ile nakliye sektöründe çalışan araçların genel ekonomisine katkıda bulunarak, önemli ölçüde tasarruf sağlıyor

Continental’in yüksek hacimli yarı römork ve römorklarda kullanılmak üzere tasarladığı alçak profilli HTL2 lastiği, beklentilerin tümünü fazlasıyla karşılıyor. HTL2’nin dar oluklar ve geniş, kapalı omuzlu yeni sırt deseni, düşük yuvarlanma direncini sağlarken, derin oluklar ile özel olarak geliştirilen kauçuk bileşiminin mükemmel uyumu, son derece yüksek bir yanal mukavemet sağlamaktadır.

Söz konusu uyum günlük kullanımlarda bile hemen fark yaratan bir yakıt tasarrufunuda yanında getirmektedir. Alçak profilli yeni HTL2, bir önceki modeline göre daha uzun yol ömrü ile kendi kategorisindeki en ekonomik çözümü sunan lastikler arasında yer alıyor.

Daha çetin koşullar için tasarlanan HTR2 de etkileyici ağır yük taşıma kapasitesi ile dikkat çekiyor. Farklı yol koşullarındaki yüksek performansıyla göz dolduran HTR2’nin bloklu ve dar oluklu özel sırt tasarımı, üstün bir yol tutuşu sağlamanın yanı sıra, gevşek zeminlerde bile dişlerin taş toplamasını önlüyor. Sırt desenlerinin şekli, sessiz bir sürüş ve en çetin koşullarda bile az aşınma sağlıyor.

Continental ağır vasıta ikinci neslinin tüm lastikleri gibi HTL2 ve HTR2 lastikleri de kaplanılabilirliği yüksek, dört katlı üçgen kuşak, takviyeli çelik telli damak ve lastik basıncının düşmesini önleyen AirKeep® iç astar gibi özellikleri taşıyor.

*Hacim optimize uzun yol taşımacılığına yönelik yeni HTL2 lastiklerin, 245/70 R 17.5, 215/75 R 17.5 ve 235/75 R17.5. ebatları mevcut. Kırsal taşımacılıkta ve alçak dorselerde kullanılan yani HTR2 ‘nin ise, 205/65 R.17.5, 215/75 R 17.5 ve 235/75 R 17.5 ebatları mevcut.

Hiç yorum yok