Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BENTLEY CONTİNENTAL GTC FRANKFURT AUTO SHOWDA GÖRÜCÜYE ÇIKIYOR

Dünyanın en ağır başlı sporcularından biri olarak kabul edilen Bentley’in simgesel nitelikli Continental GTC Convertible modelinin makyajlan...

Dünyanın en ağır başlı sporcularından biri olarak kabul edilen Bentley’in simgesel nitelikli Continental GTC Convertible modelinin makyajlanarak daha kaslı ve sportif bir görünüme kavuşan ikinci nesli, önümüzdeki ay Frankfurt’ta düzenlenecek Uluslararası Otomobil Fuarı’nda (IAA) ilk kez görücüye çıkacak

Geçen yıl pazara sunulan kardeşi GT Coupe’nin izlerini taşıyan yeni Continental GTC, 2006 yılında ilk defa piyasaya sunulan önceki cabrio modelinin oldukça başarılı temeli üzerine inşa edildi. Bentley’in tasarım ve mühendislik ekipleri, kalite konusunda taviz vermeksizin ikonik Convertible’ı her yönüyle geliştirdiler.

İlk Continental GTC daha ince çizgilere sahipken, yeni modelin daha keskin hatları ve agresif duruşu araca daha modern ve kaslı bir görünüm veriyor. Üretim aşamasında kullanılan en son teknolojiler, öndeki Bentley kanatlarının herhangi bir kaynak veya birleşme yerine gerek kalmadan üretilmesini sağlıyor ki, bu da araçta özel üretim bir karoser görünümü ve hissi yaratıyor. 20 inç jantlar artık standart donanımda yer alıyor. Yeni Bentley GTC’de bir ilk olarak farklı ve sportif duruşunu pekiştiren 21 inçlik üç jant seçeneği de isteğe bağlı olarak sunuluyor.


İLK TESLİMAT BU YIL SONUNDA
GTC’nin coupe benzeri özellikleri de artırıldı: özel yapım kumaş tavan, mükemmel ses yalıtımı sağlayan akustik cam ve gövde altı panelleriyle tamamlandı. Yeni GTC’nin iç mekânı; ilave arka bacak mesafesi, yeni eşya saklama bölmeleri ve Google Maps uyumlu gelişmiş uydu navigasyon sisteminin yer aldığı, dokunmatik ekranlı, 30 GB’lık yeni multi-medya sistemiyle donatıldı. Önde ve arkada daha geniş iz mesafesi, daha keskin ve hıza duyarlı direksiyon, yeniden ayarlanmış süspansiyon ile sınıfının en heyecan verici sürüş keyfini sağlıyor.

Virajlardan süratle çıkarken aracın dışa doğru kayma eğilimini azaltan ve “gaz pedalı idaresi”yle daha iyi bir çizgi ve davranış modülasyonu sağlayan, yeni 40:60 oranında arka ağırlıklı tork dağıtımı özelliğine sahip dört tekerlekten çekiş sistemi, seri araç kullanımı seven sürücülerin otomobilin çizgisini kontrol altında tutmasına ve dengeyi sağlamasına imkân veriyor. Bentley Continental GTC siparişe açıldı ve ilk müşteri teslimatlarına 2011’in sonlarında başlanacak.

SADCECE RAKİPKLERİ DEĞİL KENDİ AĞIRLIĞINI DA YENİYOR
Hiç olmadığı kadar hızlı vites değişimlerini mümkün kılan yeni QuickShift şanzıman, güçlendirilmiş 6.0 litre hacmindeki çift turboşarjlı W12 motorla birlikte sunuluyor. 0-100 km/s hızlanmasını 4.8 saniyede tamamlayan 2,5 tonluk aracın, motor gücü 560 BG'den 575 BG'ye çıkarıldı ve maksimum hızı 314 km/s oldu.

Önceki modele gore 70 kg toplam ağırlık tasarrufu sağlayan yeni GTC’nin maksimum torku 50 Nm daha artırılarak 700 Nm’ye ulaştı. FlexFuel özelliğine (Esnek yakıt) sahip yeni GTC, E85 biyo-yakıt, benzin veya ikisinin her türlü kombinasyonuyla çalışıyor.

7 FARKLI AHŞAP KULLANIYOR!
Dört kişilik lüks convertible, yeni, daha da geniş ve görkemli, el yapımı ve yumuşak deri kaplamaların, şık ahşap dekorların, metal görünümlü kaplamaların ve uzun tüylü zemin döşemelerinin yer aldığı bir iç mekâna sahip.

Altısı renk kombinasyonu olmak üzere toplam 17 deri kaplama renk seçeneği bulunuyor. Bunlar, tamamı Bentley’in yetenekli ustaları tarafından imal edilen yedi farklı ahşaptan oluşan bir seriyle kombine ediliyor.Hakan Özenen-HT EKONOMİ

Hiç yorum yok