Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

GÜNDE 12.53 TL YE GEELY SAHİBİ OLMAK MÜMKÜN

Geely’nin C sınıfındaki temsilcisi FC modeline günde 12,53 TL ödeyerek sahip olmak mümkün. 1,000 TL indirimle 24,750 TL’lik fiyat etiketiyle...

Geely’nin C sınıfındaki temsilcisi FC modeline günde 12,53 TL ödeyerek sahip olmak mümkün.

1,000 TL indirimle 24,750 TL’lik fiyat etiketiyle satışa sunulan Geely FC modelinde bu tutarın % 70’i kredilendirilebiliyor ve 72 ay vadeli % 1,15 faiz oranı sunuluyor.

Geely’nin bir başka başarılı modeli Emgrand EC7’ye ise günde 18,54 TL ödeyerek sahip olmak mümkün. Geely Emgrand EC7 modelinin 28,990 TL’den başlayan anahtar teslim fiyatının % 90’lık bölümüne Geely Finans’tan kredi kullanma imkanı da sunuluyor. Emgrand EC 7 modeli 2,899 TL gibi son derece düşük peşinatla ve 72 ay vadeyle satışa sunuluyor.

Geely’nin C segmentindeki sedan temsilcisi FC, uygun fiyat etiketiyle yüksek donanımı ve üstün sürüş keyfini birarada sunan çok özel bir otomobil. Geely FC’de ABS+EBD, immobilizer, sürücü ve yolcu hava yastığı gibi son derece önemli güvenlik ekipmanları standart olarak sunulurken konfordan da ödün verilmemiş. FC’de uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli, ısıtmalı ve led sinyalli yan aynalar, digital klima, Radyo/Cd/USB ve SD Kart Girişi, elektrikli ön ve arka camlar, yükseklik ayarlı hidrolik direksiyon, arka park sensörü standart olarak sunulan ekipmanlardan sadece bazıları. Anadolu Grubu güvencesi ile ülkemizde satışa sunulan FC modelinde, 3 yıl / 100.000 km. garanti de sunuluyor.
Daha fazla detay geely web sitesi ve geely yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok