Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPET WORLDCARD İLE % 5’E VARAN PUAN

OPET Kart ayrıcalıklarını sunan ve Paro’nun sağladığı faydaları da kapsayan entegre bir kredi kartı olan Opet Worldcard, akaryakıt ve otogaz...

OPET Kart ayrıcalıklarını sunan ve Paro’nun sağladığı faydaları da kapsayan entegre bir kredi kartı olan Opet Worldcard, akaryakıt ve otogaz alımlarında kullanıcılara yüzde beşe varan oranlarda ekstra puan kazandıracak.

Opet Worldcard lansman dönemine özel sunulan kampanyaya göre ise yıl sonuna kadar OPET’te 1000 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapan ilk 20 bin kişiye Opet Worldcard sahiplerine 100 TL’lik ekstra puan hediye edilecek.

Opet Worldcard kazandırıyor
Opet Worldcard, OPET ve Yapı Kredi’nin teknoloji güçlerini kullanarak yaptıkları yatırım sonucu OPET’in sadakat sistemi ile Yapı Kredi’nin sadakat ve ödeme sistemlerinin aynı altyapı üzerinde buluştuğu bir entegrasyon ürünü.

Opet Worldcard sahipleri World sistemine dâhil 200 bini aşkın üye işyerinde taksitli alışveriş yapabiliyor ve Worldpuan kazanabiliyor. Temassız özelliği ile 35 TL ve altındaki alışverişleri imza ve şifre gerekmeden, sadece kartın temassız okuyucuya yaklaştırılması suretiyle gerçekleştirebiliyor.

Nakit avans, taksitli nakit avans, Hızlıcep gibi özelliklere sahip Opet Worldcard’ın kayıp ve çalıntı olaylarına karşı sigorta güvencesi de bulunuyor.

Opet Worldcard nasıl alınır?
Opet Worldcard’a sahip olmak isteyen müşteriler Yapı Kredi şubelerinden ve cep telefonundan OPET yazıp TC Kimlik numaralarını da ekleyerek 4421’e sms atmak suretiyle kart başvurusu yapabiliyor.

Hiç yorum yok