Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BORUSAN OTOMOTİV PREMİUM FİNANCE

Premium Finance; Bankalar ve kredi sağlayıcı diğer finansman kuruluşlar ile kurduğu işbirlikleri sayesinde Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıla...

Premium Finance; Bankalar ve kredi sağlayıcı diğer finansman kuruluşlar ile kurduğu işbirlikleri sayesinde Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları tarafından satışı yapılan markaları özel, ayrıcalıklı ve her adımı kolaylık sağlamak adına tasarlanmış yöntemlerle müşterilerine ulaştırmayı hedefleyen bir platformdur.

Bu platform ayrıca işbirliği içinde olunan kurumlarla biraraya gelerek oluşturduğu sinerji ile, en uygun finansman seçeneklerini sağlayan çok ayrıcalıklı hizmetleri, Borusan Otomotiv Yetkili Satıcıları’nın müşterilerine sunmaktadır.

-Premium Finance, ihtiyaç duydukları finansman için tüketicilere kendilerine en uygun ve doğru krediyi kullandırmak konusunda, alanında uzman danışmanlar tarafından, yönlendirme hizmeti vermenin yanı sıra, kredi başvurunuzun sizin adınıza adım adım takip edilmesi hizmetini de sunmaktadır.

-Premium Finance işbirliği içerisinde olduğu kredi sağlayıcı kuruluşlar ile sürekli irtibat halinde olarak, taşıt kredisi kullanacak müşterilerin başvurularını her aşamada takip etmekte, bununla da kalmayıp bu aşamaların en kısa sürede sonlandırılmasını sağlamaktadır.

Borusan Otomotiv Yetkili Satıcı’larının müşterileri, Premium Finance uygulamalarının geçerli olduğu bir satış noktasından kredi başvurusunda bulunabilecekleri gibi on-line başvuru sayesinde internet üzerinden de kredi başvurusunda bulunma imkanına da sahiptirler.

Daha fazla detay borusan otomotiv Premium Finance web sitesi ve borusan otomotiv yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok