Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOYOTA AVENSIS 8 BİN TL İNDİRİM YAPTI ÖTV ZAMMI ÖNCESİ FİYATINA DÖNDÜ

Toyota Avensis 1,8 CVT, şimdi Ekim ayında yapılan ÖTV zammı öncesindeki fiyatıyla satışa sunuluyor. Kalite duygusunu en üst düzeyde yaşatan ...

Toyota Avensis 1,8 CVT, şimdi Ekim ayında yapılan ÖTV zammı öncesindeki fiyatıyla satışa sunuluyor.

Kalite duygusunu en üst düzeyde yaşatan Avensis 1,8 lt CVT şanzıman 8 bin TL indirimle eşsiz bir sürüş keyfi sunuyor.

Toyota’nın prestij ve teknolojiyi buluşturan otomatik CVT şanzımanlı 1,8 lt Avensis modeli, ÖTV zammı öncesindeki fiyatına geri döndü. 8 bin TL indirimli kampanya fiyatıyla Avensis 1,8 tüm Toyota Plazalarda 64.400 TL’lik fiyatıyla sürüş zevki ve konforu en üst düzeyde yaşamak isteyenleri bekliyor. Avensis 1,8 D segmentinde kalite, performans, ekonomi ve çevreye duyarlı yaklaşımıyla öne çıkıyor.

Toyota Finans Sistemi’nin düşük peşinat ve bütçeye göre şekillendirilen uygun taksit seçenekleriyle Toyota Avensis sahibi olma hayalleri şimdi gerçeğe dönüşüyor. Dosya masrafının Toyota Finans tarafından üstlenildiği Aralık kampanyasında, aylık yüzde 1,15’ten başlayan faiz oranları, 60 aya varan vade, ilk taksite 4 ay erteleme gibi birçok fırsat sunuluyor. Avensis’e kampanya dahilinde 887 TL’den başlayan taksitler ile sahip olunabiliyor.

Aralık ayında başlatılan "Exchange by Toyota" sistemi ile de, ikinci el aracını satmak ve yeni bir Toyota Avensis almak isteyenlere, eski araçlarına en iyi fiyatı bulabilmek için 3 ay ek süre sağlayan “vadeli takas” hizmeti de güven ve kolaylık sunuyor.

Takas yapmak isteyen müşteriler için de açık oto pazarlarında yorulmadan, ilanlarla uğraşmadan, otomobil alım satımında; güvenli, kaliteli, bütün işlemlerin tek bir noktadan yapıldığı hızlı hizmet için Türkiye’ye yayılmış Toyota Plazalar sizleri bekliyor.

Hiç yorum yok