Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ VW TİGUAN ÖZEL İNDİRİMLE ENMODA SİTESİNDE

Akıllı 4 tekerlekten çekiş sistemi 4MOTION® ile donatılmış Yeni Tiguan modelleri 4.444 TL’lik özel indirim ile “enmoda.com”da sizi bekliyor....

Akıllı 4 tekerlekten çekiş sistemi 4MOTION® ile donatılmış Yeni Tiguan modelleri 4.444 TL’lik özel indirim ile “enmoda.com”da sizi bekliyor.

Bu fırsatı kaçırmamak için hemen enmoda web sitesini ziyaret edebilirsiniz

Tiguan’da kullanılan yeni nesil TSI motor da böyle bir şey. 1.4 lt hacmindeki motor 150 HP’lik güç çıkışı ile daha önceki TSI’lardan biraz farklı.

1750-4000 d/d’de 240 Nm tork üreten kompresör ve turbo destekli bu motor 6 ileri manuel şanzıman ile görev paylaşımı yapıyor. 0-100 km/s hızlanmasını 9.6 saniyede alan Tiguan’ın son sürati ise 192 km/s. Bir otomobil kadar esnek ve dinamik olan dört çeker Tiguan’ın yakıt tüketimi ise 9 lt/100 km civarında.

VW’nin 4Motion dört çeker sistemi ile donatılan test aracımız hafif arazi de sınırlı yeteneklerini kullanırken şehir içinde de sıkı bir sürüş vaad ediyor. Elektro hidrolik Haldex kavramalı 4Motion sistemi normalde gücü yüzde 90 oranında ön tekerleklere aktarıyor ama gerekli gördüğünde gücü arka tekerleklere de aktarıyor.

Hiç yorum yok