Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NİLÜFER TURİZM'DEN GİDİŞ BİLETİ ALAN AVEALILARA DÖNÜŞ BİLETİ 1 TL!

Kampanya 03 Ocak - 17 Ocak 2012 tarihleri arasında gerçekleşen seferler için www.nilufer.com.tr adresinden ve Nilüfer Turizm bilet satış nok...

Kampanya 03 Ocak - 17 Ocak 2012 tarihleri arasında gerçekleşen seferler için www.nilufer.com.tr adresinden ve Nilüfer Turizm bilet satış noktalarından alınan biletler için geçerlidir.

Kampanyadan tüm Avea müşterileri faydalanabilir.Kampanyadan faydalanmak için NILUFER yazıp 5060’a kısa mesaj göndermeniz ve cep telefonunuza gelecek şifreyi www.nilufer.com.tr adresindeki ilgili alana girmeniz veya Nilüfer Turizm yetkililerine göstermeniz gerekmektedir.Her bilet için yeni şifre alınması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanabilmek için Artıbilet üyesi olma mecburiyeti, aynı güzergahta gidiş-dönüş biletini birlikte almak gerekmektedir.

Kampanya kapsamında alınacak ikinci bilet 1 TL lik bilet tutarı üzerinden faturalandırılacaktır. Kampanya kapsamında alınan ikinci biletin, kampanya tarihleri içerisinde olması gerekmektedir. 1 TL’lik kampanya biletleri her otobüste koltuk kapasitesinin % 10’u ile sınırlıdır.

Daha fazla detay avea, nilüfer turizm web siteleri ve nilüfer turizm bilet satış noktalarında

Hiç yorum yok