Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLVO EVERYDROPCOUNTS

Volvo FM MetanDizel ile Gaz yakıtlı araçlar daha uzun ve daha ağır işlerde kullanılabilir İlk seri üretim Volvo FM MetanDizel kamyonlar, bu ...

Volvo FM MetanDizel ile Gaz yakıtlı araçlar daha uzun ve daha ağır işlerde kullanılabilir

İlk seri üretim Volvo FM MetanDizel kamyonlar, bu yaz üç ayrı pazarda nakliyecilerin hizmetinde olacak.

İlk günden itibaren, yeni Volvo kamyonlar uzun yol taşımacılığında yakıt olarak gaz kullanmalarıyla diğerlerinden farklı olacak, daha iyi yakıt ekonomisinin ve daha düşük CO2 emisyonlarının önünü açacak.

VOLVO TRUCKS GAZDAN EN YÜKSEK RANDIMANI ALMAK İÇİN GAZI DİZEL MOTORDA KULLANIYOR

Euro 5 dizel teknolojisi, randıman ve sürüş kolaylığı açısından geleneksel gazlı motorlardan çok daha ileridedir. Ancak dizele kıyasla, suni biyogaz CO2 emisyonlarını yüzde 70'e kadar azaltabilmektedir.

İlk olarak metan gazını ateşlemek için küçük bir miktar dizel kullanıyor. Bu, dizel motorun bütün faydalarını sunuyor ve geleneksel buji ateşlemeli gazlı kamyonlara kıyasla %25’e varan oranlarda gaz tasarrufu sağlıyor. Ardından, bir dizelden beklenen üstün performans devam ettirilirken pistonlara mümkün olduğunca fazla metan gazı püskürtülüyor.

Gazın avantajları ile dizel motorun verimliliğini birleştiren FM MetanDizel kamyon geleneksel Otto çevrimli gazlı motorlardan yüzde 30 ila 40 daha verimlidir. Ayrıca, bir dizel motor gibi performans göstermekte ve gaz bittiğinde dizelle çalışabilmektedir.

Daha fazla detay volvo trucks web sitesi ve volvo trucks yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok