Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ CHEVROLET CAMARO EFSANESİ TÜRKİYEDE

Yeni Chevrolet Camaro Coupe ve Convertible gövde seçeneklerinde 6.2 litrelik güçlü V8 motorda 6-ileri düz vitesli versiyon 569 Nm tork ürete...

Yeni Chevrolet Camaro Coupe ve Convertible gövde seçeneklerinde 6.2 litrelik güçlü V8 motorda 6-ileri düz vitesli versiyon 569 Nm tork üreten 432 beygir gücüne sahipken,

6-ileri otomatik vites seçeneği 556 Nm tork üreten 405 beygir gücü ile Chevrolet Camaro’nun atak ve güçlü görünümüne uygun olan performansı vurguluyor.

Yekpare şasi yapısı üstün bir yol tutuş sağlarken çekiş kontrollü Stabilitrak, ivme ölçer ve denge sensörleri tüm sürüş koşullarında Chevrolet Camaro'nun yere dengeli ve sağlam adımlarla basmasını sağlar. Dizginleri çekmek istediğinizde güçlü Brembo performans frenleri istediklerinizi anında gerçekleştirir.

Baş döndürücü tasarım
V şeklinde tasarlanan ön tampon ve ızgara, 20'' özel alaşımlı jantlar, LED ışık halkası entegreli Xenon farlar, LED stop farları, kaslı hatları ve heykeltraşın hassasiyetiyle işlenmiş kıvrımları ile eşsiz çekicilikte duruş sergiliyor.

Chevrolet Camaro’un Köşeli yuvaların içinde yuvarlak göstergeler, buz mavisi ışıklı iç aydınlatma iç mekanda kendinizi özel hissedeceksiniz.

İç mekanı da dış tasarımı kadar çarpıcı. Dikiz aynasına entegre arka görüş kamerası, Sportif koltukları ve farklı bir atmosfer oluşturan kapı içi aydınlatmalarından; hız, devir ve hatta 245 watt gücündeki Boston Acustics müzik sistemi bilgilerini buz mavisi özel aydınlatma ile ön cama yansıtan sanal gösterge paneline (Heads-up Display) kadar tüm detayların özenle tasarlandığını farkedeceksiniz.

Bir ikon haline gelmiş yağ basıncı, akü voltajı, yağ sıcaklığı ve şanzıman yağı sıcaklığı göstergeleri Camaro'nun iç tasarımındaki efsanevi çizgisini devam ettiriyor.

Chevrolet Camaro Convertible ve Coupe seçenekleri ile bu muhteşem tasarımı her yönüyle yaşamanızı sağlıyor. Her iki modelde de bileşim aynı: saf güç, dikkat çekici sıradışı tasarım ve tüm bunların çerkirdeğinde efsanevi Chevrolet Camaro ruhu.

Yeniden tasarlanan ve "Dünya'da Yılın Otomobil Tasarımı" ödülüne sahip efsane Chevrolet Camaro'ya sahip olmak için Chevrolet yetkili satıcılarından detaylı bilgiyi alabilirsiniz

Hiç yorum yok