Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FIAT İNDİRİM VE HEDİYE GÜNLERİ KAMPANYASI

Fiat Ticari araçlarda ve binek araçlarda fırsat Şubat ayında da devam ediyor. 29 Şubat'a kadar tüm Fiat ticari ve binek araç modellerin...

Fiat Ticari araçlarda ve binek araçlarda fırsat Şubat ayında da devam ediyor.

29 Şubat'a kadar tüm Fiat ticari ve binek araç modellerine 15 ay vadeli 15.000 TL kredi ve %0 faiz avantajıyla sahip olabilirsiniz.

Üstelik bu ay kredi imkanından yararlanmak istemeyen müşterilerimize tüm otomobil modellerimizde geçerli olacak şekilde ilave % 2 indirim FIAT Showroomları’nda

Otomobillerde geçerli olan kampanya indirim oranları
Palio Sole, Albea Sole, Punto Evo, G.Punto : %7
Punto : %5
Linea (Dizel) : %12
Linea (Benzinli) : %6

FİAT TİCARİ ARAÇLARINDAN
İster kredili ister nakit alın Fiorino Combi Emotion&Trekking modellerinde %14, Doblo Classic Combi’lerde % 12 ve Yeni Doblo’nun Premio&Elegance&MyLife versiyonlarında % 11 indirim ile Şubat kampanyası muhteşem!

Üstelik nakit alımlarda tüm ticari araçlarda ilave % 2 indirim FIAT Showroomlarında sizi bekliyor.Ayrıca Şubat ayına özel Fiat showroomlarına gelip test sürüşü yapan herkes sürpriz hediyeler kazanıyor!

Bu kampanya 0 km Fiat Ticari araçlarda, kampanya kapsamında kullandırılan kredilerde Fiat Finans onayı ile geçerlilik kazanmakta olup Kredilerde bir kereye mahsus ve peşin olmak üzere tüm yasal vergiler dahil 550 TL dosya masrafı alınmaktadır.

Daha fazla detay fiat web sitesi ve fiat yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok