Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

MERCEDES CİTAN 2012 SONBAHARINDA SATIŞA SUNULACAK

İlk kez eylül ayında Hannover’deki ticari araç fuarında tanıtılacak olan Citan üç karosere sahip olacak. Bunlar Crewbus, Mixto ve Panel Van ...

İlk kez eylül ayında Hannover’deki ticari araç fuarında tanıtılacak olan Citan üç karosere sahip olacak. Bunlar Crewbus, Mixto ve Panel Van olacak.

Mercedes Citan 2012 sonbaharında satışa sunulacak. Citan’da güçleri 68 ile 109 beygir arasında arasında değişen dizel ve benzinli BlueEfficiency motorlar bulunacak. Fiyatın ulaşılabilir seviyede olacağı da açıklananlar arasında yer alıyor.

Geçen hafta ise Oyak Renault Genel Müdürü Tarık Tunalıoğlu, Türkiye’de bir hafif ticari araç üretme konusunun ilgilerini çektiğini ve buna kayıtsız kalamayacaklarını söyledi.

Her ne kadar bu beyan hemen bir gün sonra, “Renault Türkiye, Bursa’daki fabrikasında hafif ticari araç üretmeyi öngörmemektedir” kısa açıklamasıyla yalanlandıysa da, Mercedes-Renault işbirliğinin Türkiye’yi de ilgilendiren sonuçlarının çıkması kimse için sürpriz olmayacak. Ghosn ve Zetzche geçen yılın Temmuz ayında İstanbul’da bir araya gelip ortak araç üretme projelerini konuşmuşlardı.

PLATFORMU KANGOO OLACAK!
Mercedes-Benz’in yeni hafif ticari aracının adı Almanya’daki özel bir toplantıda açıklandı: Mercedes-Benz Citan. Citan kelimesi “City” ve “Titan” kelimelerinden oluşturulmuş.

Renault ile sağlanan işbirliği sonucunda Renault tarafından Fransa’da üretilecek olan Mercedes-Benz Citan, Renault Kangoo platformlu bir hafif ticari araç olacak. Platformu Kangoo olacak.Gazete haberturk

Hiç yorum yok