Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD FİESTA İLE ÇANTADA ANAHTAR ARAMA DERDİNE SON

Hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunan Ford ile anahtarınızın cebinizde ya da çantanızda olması yeterli. Ford Fiesta’nız sizi tanıyor ve ka...

Hayatı kolaylaştıran teknolojiler sunan Ford ile anahtarınızın cebinizde ya da çantanızda olması yeterli.

Ford Fiesta’nız sizi tanıyor ve kapılarını size açıyor

Avrupa'nın en prestijli ödüllerinden "Red Dot Tasarım Ödülü”ne sahip, uzmanların “Global Stil İkonu” olarak tanımladığı Ford Fiesta, yenilikçi ve kullanışlı teknolojik özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırmak üzere daha da geliştirildi.

Anahtarsız Giriş sistemi sayesinde, artık anahtarınızı nereye koyduğunuzu düşünmenize gerek yok! Otomobilinizin anahtarı, cebinizde ya da çantanızda olduğu müddetçe Ford Fiesta’nız sizi tanıyor.

Bir düşünün elinizde paketlerle otomobilinize yöneliyorsunuz ve sadece kapı koluna dokunuyorsunuz, Ford Fiesta’nız sizi tanıyor, anahtarınızı arayıp bulmanıza gerek kalmadan kapılarını size açıyor. Üstelik anahtarınızın nerede olduğu aracınızın içindeyken de sorun değil. Ford Power Anahtarsız çalıştırma düğmesi sayesinde tek bir dokunuşla aracınızı çalıştırabiliyorsunuz.

Anahtar arama gereğini ortadan kaldırmasından, çıktığınız yolculuklarda dilediğiniz müzikleri yanınızda götürebilme özgürlüğüne, hatalı yakıt doldurma riskini ortadan kaldırmasından araç içerisinde sesle kumandaya kadar yaşamınızı kolaylaştırmak amacıyla geliştirilen pek çok akıllı teknolojiyi bulacağınız Ford Fiesta’lara 29.900 TL’den başlayan fiyatlarla sahip olabilirsiniz.

Hiç yorum yok