Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İSTANBUL AUTOSHOW 2012'NİN TAKVİMİ BELLİ OLDU

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 50 bin metrekarelik stand kurulum alanında düzenlenecek İstanbul Autoshow 2012 değişen konsepti ile erkekle...

TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde 50 bin metrekarelik stand kurulum alanında düzenlenecek İstanbul Autoshow 2012 değişen konsepti ile erkeklerin yanı sıra kadın ve çocukların da bütün gün keyifli zaman geçirecekleri, etkinliklerle dopdolu bir ortam sunmaya hazırlanıyor.

Bu yıl 2-11 Kasım 2012 tarihleri arasında TÜYAP’ta düzenlenecek olan 14. Uluslararası Otomobil Fuarı, İstanbul Autoshow 2012, büyüyen sergi alanı ve ailelerin keyifli bir gün geçirmelerine olanak verecek yepyeni konsepti ile ziyaretçilerini ağırlayacak.

1 Kasım 2012’de Basın ve VIP günü ile ilk konukları ağırlayacak olan Autoshow 2012 Tüyap’ta tüm otomobil tutkunlarına keyifli anlar yaşatacak.

ODD (Otomotiv Distribütörleri Derneği) ve TÜYAP Tüm Fuarcılık Yapım A.Ş. işbirliği ile bu yıl ilk kez TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek olan İstanbul Autoshow 2012 için hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. TÜYAP’ın geniş olanaklarından hem markaların hem de ziyaretçilerin yararlanacağı İstanbul Autoshow bu yıl 12 salonda ve toplam 50.000 metre kare stand kurulum alanında gerçekleşecek; otomobil tutkusunun kalbi bu yıl TÜYAP’ta atacak.

İstanbul Autoshow 2012 ayrıca, farklı içeriği ile ailece ziyaret edilebilecek, erkeklerin yanı sıra kadın ve çocukların da bütün gün keyifli zaman geçirecekleri etkinliklerle dopdolu bir ortam sunacak. Fuarda, çocuklar için çocuk kulübü etkinlikleri kapsamında tiyatro, sinema ve oyun alanları hazırlanıyor. Kadın ziyaretçiler için ise bütün gün keyifle zaman geçirebilecekleri etkinlikler tasarlanıyor.

Fuar, kadın ve çocuklara hafta içinde ücretsiz, hafta sonu ise kadınlara %50 indirimli, çocuklara ise yine ücretsiz olacak. Katılımcıların keyifli bir gün geçirmeleri için aynı zamanda Tüyap'ın 25.000 kitabı olan Tüyap kütüphanesi de fuar süresince tüm ziyaretçilere açık olacak.

İstanbul Autoshow 2012 için hareketli ve eğlenceli bir web sitesi de hazırlanacak ve sitede ziyaretçilere fuar hakkında bilgi verilecek. Ayrıca, Akıllı telefon ve tabletlere özel geliştirilecek farklı aplikasyonlarla otomotiv tutkunlarına yeni dijital deneyimler yaşatılacak.

Fuar süresince deniz yolları ile fuara ulaşmak isteyen ziyaretçilerimiz için düzenlenecek özel seferlerle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’ne özel araçlarıyla geleceklere ise 4.500 araç kapasiteli açık otopark ile 600 araçlık kapalı otopark hizmet verecek.”

TÜYAP bünyesinde farklı özelliklerde 10 adet kafeterya ve 1 VIP Restoranın yanı sıra, 2 tam donanımlı endüstriyel mutfak ile aynı anda 10.000 kişiye servis yapabilme kapasitesi bulunuyor.HABERTURK

Hiç yorum yok