Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ SUZUKİ SWİFT

Suzuki’nin B Hatchback sınıfındaki temsilcisi Yeni Swift, yakıt tüketimi, beygir gücü ve hızlanma verileri açısından rakiplerine kıyasla en ...

Suzuki’nin B Hatchback sınıfındaki temsilcisi Yeni Swift, yakıt tüketimi, beygir gücü ve hızlanma verileri açısından rakiplerine kıyasla en başarılı motor seçeneğini sunuyor.

Yeni Swift, Dual VVT (çift değişken zamanlı valf sistemi) teknolojisine sahip 1.2 16V motoru ile teknolojik olarak daha ileri seviyede bir performans üretiyor.

Kendi segmentinde Euro NCAP testlerine giren 25 model arasında yetişkin güvenliği açısından en yüksek ikinci puanı elde eden Yeni Swift, güvenlik donanımlarıyla da fark yaratıyor. ESP donanımının yanı sıra, ön-yan-perde ve diz hava yastıklarını standart olarak sunan Yeni Swift, Euro NCAP testlerini başarıyla geçerek 5 yıldız ile ödüllendiriliyor.

Yeni Swift konfor donanımları konusunda da sınıfının en iddialı modeli. Bir çok rakip üründe opsiyonel olan hatta ekstra fiyat talep edilen bir çok özellik Yeni Suzuki Swift de standart olarak sunuluyor. Son derece dikkat çekici bir tasarıma sahip olan Yeni Swift’de standart olarak sunulan 16’’ alüminyum jantlar otomobilin güzelliğini pekiştiriyor.

1.2 litre motoruyla, 94 HP beygir güç ve 118 Newtonmetre maksimum tork üreten “Yeni Swift” yakıt konusunda da bir hayli cimri. Manuel vites şehir içinde 100 km’de 6.1, şehir dışında da 4.4 litre ve ortalamada 5.0 litre yakıt tüketirken, otomatik vites ise şehir içinde 6.8 litre, şehir dışında 4.9 litre ve karmada 5.6 litre ile sınıfındaki en ekonomik otomobiller arasında yer alıyor.

1.2 Lt motorda, manuel vites seçeneğini 33 bin 356 TL, otomatik vites seçeneği ise 36 bin 657 TL tavsiye edilen fiyatlar ile satışa sunulan Yeni Swift’e Koç Tüketici Finansmanı tarafından sağlanan tüketci kredisiyle 13 bin 356 TL peşinat ile 60 ay vade ve 484 TL aylık taksitle sahip olma fırsatı sunuluyor.

Yuvarlak hatları ve akıcı çizgileriyle, hareket kabiliyeti yüksek, şehir içine uyumlu bir otomobil olan “Yeni Swift” 3 bin 850 mm uzunluğu, bin 695 mm genişliği ve bin 510 mm yüksekliği ile oldukça güçlü bir görünüm sergiliyor.

Yeni Swift, klima, yol bilgisayarı, direksiyondan kumandalı müzik sistemi, 4 hoparlör, 2 tweeter, USB girişi, CD/MP3 çalar, 16’’ alüminyum alaşımlı jantlar, halojen multireflektörlü farlar, ön ve arka elektirikli camlar ve elektrik kumandalı yan aynalar gibi son derece yüksek konfor donanımını standart olarak yer alıyor.

Daha fazla detay suzuki web sitesi ve suzuki yetkili satıcılarında

Hiç yorum yok