Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TECHART’IN CARRERA RÜYASI

Cenevre Motor Show’da sergilenen modifiyeli otomobiller arasında Techart standında üstünün açılıp sergileneceği anı bekleyen sarı renkli Por...

Cenevre Motor Show’da sergilenen modifiyeli otomobiller arasında Techart standında üstünün açılıp sergileneceği anı bekleyen sarı renkli Porsche 911 görücüye çıktı.

Fuarla birlikte yeni 911 Carrera ve Carrera S için sportif areodinamik kitin bu araca ne denli yakıştığı gözler önüne çıktı.

Techart 911 Carrera ve Carrera S için ürettiği body kitte köklü değişikliklere imza attı. Bu değişikliklerin başında ön kısım geliyor. Ön tampon altındaki spoyler areodinamik anlamda otomobile olumlu katkıda bulunuyor. Ayrıca hava ızgaralarında kullanılan ilave parçalar da hem dış görünümü olumlu yönde etkilerken hem de hava kanallarından gelen havanın yönlendirme konusunda katkı sunuyor. Farlarda kullanılan ince çıta araca ayrı bir hava katıyor.

Ön taraftaki nazik dokunuşlar arka kısımda kendini daha sert çizgilere bırakıyor. Kenarları aşağıya doğru bakan büyük spoyler otomobile farklı bir hava katıyor. Standart 911 Carrera’lardan daha sert görünüm sunan bu spoyler Techart’ın sportif kimliğini de sergiliyor. Arka kısımda tamponun modifikasyondan oldukça etkilendiği bölüm. Tamponun alt kısmı Techart’ın yeni geliştirdiği egzoz sistemine göre şekillendirilmiş. Son susturucular ve arka tampon oldukça uyumlu bir hava yakalamış.

911 Carrera ve Carrera S için Techart Formula serisi 5 kollu 20 inç hafif alaşımlı jantları dışında 21 inçlik Formula III kotlu jantlarını sunuyor. Techart müşterisi bu iki jant seçeneği arasında karar veriyor. 2 jant seçeneği de araca oldukça yakışıyor.

Spor bir otomobilin iç mekanı da kimliğini yansıtmalı. Techart, bunu 911 Carrera’da çok iyi yansıtıyor. Cenevre Motor Show için hazırlanan Sarı renkli bu otomobilde kaliteli alkantara ve siyah deri kullanıldı. Deri alkantarada dikişler renk kombinasyonuna uygun şekilde gerçekleştirildi. Sarı ve siyah uyumu kokpittede kendini gösteriyor. Kimi yerde mat siyah ve karbon fiber de renk uyumuna katkıda bulunuyor. Techart’ın 3 kollu sportif direksiyonu ile iç mekandaki değişim noktalanıyor.

Techart Türkiye mümessili F355’te yakın gelecekte 911 Carrera’yı bu halde göreceğiz. Siparişlerin şimdiden geldiğini belirten firma yetkilileri İstanbul sokaklarında yakın zamanda böyle bir otomobilin dolaşacağını belirtiyor.

Hiç yorum yok