Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FİAT BRAVO ARAÇ ALIMINDA FACEBOOK “BRAVO ALANA BRAVO” UYGULAMASI İLE 1.500 TL İNDİRİM

Şimdi Facebook üzerinden “Bravo Alana Bravo” uygulamasına girip kayıt yaptırın, anında Bravo araç alımında 1.500 TL indirim kazanın. ...

Şimdi Facebook üzerinden “Bravo Alana Bravo” uygulamasına girip kayıt yaptırın, anında Bravo araç alımında 1.500 TL indirim kazanın.

Üstelik kampanyayı dilediğiniz sayıda arkadaşınıza önerin, hem arkadaşınız indirim kazansın, hem de siz “Oto Koruma” hizmeti kazanın. 

1.500 TL indirim, 0 km Fiat Bravo araç alımlarında katılımcı Fiat bayilerinde 30 Haziran 2012 tarihine kadar geçerlidir. 
Kampanya perakende araç alımlarda geçerli olup, filo ve özel satış indirimleri ile birlikte kullanılamaz. 

İndirim avantajından yararlanmak için, katılımcının Facebook üzerinden “Bana Bravo” formunu doldurduktan sonra çıkan kampanya şifresi ile Fiat satış bayilerine başvurması zorunludur. 1.500 TL indirim avantajından, “Bana Bravo” formunu dolduran kişinin yalnızca kendisi yararlanabilir. 

Kampanya şifresi tek kullanımlık olup, 1.500 TL indirim avantajından katılımcı yalnızca bir araç alımında faydalanabilir. 
1.500 TL indirim Bravo model aracın Haziran ayı anahtar teslim liste fiyatı üzerinden uygulanmaktadır. 

“Arkadaşıma Bravo” ile kullanıcı Bravo kampanya uygulamasını arkadaşlarına önerebilir. Önerilen kişinin, arkadaşı tarafından kendisine yönlendirilen uygulama üzerinden “Bana Bravo” formunu doldurduktan sonra aldığı kampanya şifresi ile Fiat satış bayilerine başvurarak 30 Haziran 2012 tarihine kadar 1.500 TL indirim kampanyası kapsamında Bravo model araç alması durumunda, öneren kişi “OTO KORUMA” hizmeti kazanır. 

Kullanıcı uygulamayı sınırsız sayıda arkadaşına önerebilir, fakat kendi önerisi ile araç alan arkadaşlarının sayısından bağımsız olarak yalnızca bir kez “OTO KORUMA” hizmeti kazanabilir. 

Önerenin “OTO KORUMA” hizmeti kazanması durumunda kendisine şifreli bir bilgilendirme e-maili gidecektir. Kazanan, e-mail’de belirtilen şifre ile 31 Ağustos 2012 tarihine kadar Fiat Yetkili Servis’lerine başvurarak “OTO KORUMA” hizmetinden yararlanabilir.

 “OTO KORUMA” hizmeti yalnızca Fiat Yetkili Servislerinde 31 Ağustos 2012 tarihine kadar geçerlidir. Bir aracı olmayan ama yine de “OTO KORUMA” hizmeti kazanan kullanıcılar bu ödülü başkasına devredebileceklerdir.

Daha fazla detay fiat web sitesi fiat facebook sayfası ve fiat yetkili satıcılarında