Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NİSSAN JUKE İLE BURN ELECTRONICA ISTANBUL FESTIVALi

Nissan Juke ile yaza enerjik girmek isteyenler  FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek dans müziği festivali, Burn E...

Nissan Juke ile yaza enerjik girmek isteyenler 

FG 93.7 tarafından düzenlenen, Türkiye'nin ilk ve tek dans müziği festivali, Burn ELECTRONICA FESTIVAL ISTANBUL ile geleceğin müziğini bugüne taşıyor! 

2004 yılından bu yana Türkiye’de elektronik müziğin tanınması ve sevilmesinde en büyük rolü oynayan etkinlik olan Electronica Festival Istanbul, her sene olduğu gibi sadece tanınmış sanatçıları hayranlarıyla buluşturmakla kalmayarak geleceğin yıldızlarını da müzikseverlerle buluşturma misyonunu 2012 yılında daha etkili bir şekilde sürdürüyor. 

Sıradışı festival kurgusu dahilinde 3 sahneden oluşan festival, indie/disco tarzlarının en başarılı temsilcisi olan canlı performansların ağırlıklı olduğu ELECTRONICA STAGE, yüksek tempolu house, tech-house, progressive ve trance tarzlarında DJ performanslarıyla aralıksız dans vaadeden DANCE ARENA ve Beyoğlu’ndaki kulüplerin eğlenceli ruhunu sofistike isimlerle yansıtacağı INDIGO STAGE ile 23 Haziran günü öğlen saatlerinden başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar sürecek eksiksiz bir festival deneyimini katılımcılara sunuyor. 

Festival'de Nissan Turkiye resmi facebook sayfasında festival için yapacağı özel uygulama ile takipçilerine sürprizler hazırlıyor. 

Ayrıca festival alanında yer alacak Nissan Juke standından sosyal medya paylaşımları yapabilmek de mümkün olacak. Burn ELECTRONICA FESTIVAL ISTANBUL, Nissan' ın değerli desteği ve FG 93.7 farkıyla 23 Haziran tarihinde Parkorman’da.