Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AXESS İLE SHELL DE 50 TL LİK AKARYAKIT ALANLARA 5 TL LİK YAKIT HEDİYE

Kampanya, 16 Temmuz – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üyesi Shell istasyonlarında bulunan Axess POS cihazlar...

Kampanya, 16 Temmuz – 31 Ağustos 2012 tarihleri arasında kampanyaya katılan Axess üyesi Shell istasyonlarında bulunan Axess POS cihazlarından tek seferde yapılacak 50 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz harcamalarında geçerlidir. 

Kampanya kapsamında gerçekleştirilecek her 50 TL ve üzeri işlemde 5 TL chip-para kazanılabilir. Aynı gün içerisinde yapılan işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanyadan faydalanmaya başlamak için “SHELL ve kart numarasının son 4 hanesi”nin (örnek SMS metni: SHELL 1234) 4566'ya SMS atılması gereklidir.

Kampanyaya SMS ile kayıt olduktan sonra yapılan alışverişler dahil edilecektir. SMS ile kayıt olmayan kart sahiplerinin harcamaları kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. SMS tutarı Turkcell için 0.50 TL’dir; diğer GSM operatörler için kendi tarifeleri üzerinden ücretlendirilecektir. 

Kampanyadan bir kart sahibi en fazla 3 kez faydalanabilir ve en fazla 15 TL değerinde akaryakıt kazanabilir. Kazanılan chip-para’lar anında karta yüklenecek ve yüklendiği andan 7 Eylül 2012 tarihine kadar kampanyaya katılan Axess üyesi Shell istasyonlarından yapılacak sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında kullanılabilecektir.

Kampanyadan Axess, Axess Business, Wings, Wings Business, Fish, Carrefour Axess, Axess exi26 ve Neo sahipleri faydalanabilir.