Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CARREFOURSA DA 60 TL LİK ALIŞVERİŞE BP DE 10 TL LİK AKARYAKIT FIRSATI

10 TL akaryakıt hediye kampanyası kapsamında; 9-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında CarrefourSA Hipermarketleri’nden yapılacak her 60 TL de...

10 TL akaryakıt hediye kampanyası kapsamında; 9-31 Ağustos 2012 tarihleri arasında CarrefourSA Hipermarketleri’nden yapılacak her 60 TL değerindeki alışverişin ardından BP’den yapılacak 100 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinde 10 TL değerinde akaryakıt indirimi kazanılacaktır.

 Kampanyadan yararlanabilmek için CarrefourSA’dan ve BP istasyonlarından yapılan alışverişlerde CarrefourSA Plus Kart’ınızın okutulması gerekmektedir. 

Kampanya süresince CarrefourSA’lardan yapılacak her bir 60 TL alışveriş için BP istasyonlarından yapılacak her bir 100 TL ve üzeri alışverişe 1 kere 10 TL değerinde akaryakıt indirim hakkı verilecektir.

Kart başına kampanya süresince kazanılacak 10 TL’lik akaryakıt hakkı azami 2’dir. Kampanya süresince verilecek toplam akaryakıt indirim tutarı 200.000 TL ile sınırlı olup Kampanyadan yararlanabilmek için; CarrefourSA’dan yapılacak alışveriş tutarına alkollü içecekler, GSM TL yükleme harcamaları, tütün mamülleri, Hediye Kart alımları, ramazan kolileri, kuyum alışverişleri; BP istasyonlarından yapılacak otogaz alımları ve BP Shop alışverişleri dahil değildir.

Kampanyaya CarrefourSA Hipermarketleri’nin bulunduğu illerdeki kampanyaya dahil olan BP istasyonları dahildir. Bu kampanya kampanyaya katılan BP istasyonlarında geçerlidir .