Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CENTRAL RENT A CAR BAYRAM KAMPANYASI İLE TATİL KEYFİNİZİ HEM UZATIN, HEM DAHA AZ ÖDEYİN

17 - 18 -19 -20 ağustos tarihlerinde Central'dan araç kiralayın, 9 gün kiraladığınız araç ile doyasıya gezin, 7 günlük kira bedeli öde...

17 - 18 -19 -20 ağustos tarihlerinde Central'dan araç kiralayın, 9 gün kiraladığınız araç ile doyasıya gezin, 7 günlük kira bedeli ödeyin. 

Ya da tatil programınız daha kısa ise, 6 günlük kiralama yapın, 5 günlük kira bedeli ödeyin. 

Bu bayram, Central'ın yepyeni araçlarıyla hem sorunsuz bir araç kiralama deneyimi yaşayın, hem de çok avantajlı bayram kampanyasından yararlanın. 

Central Rent a Car günlük kiralama sektöründe ilklerin uygulayıcısı olmuş, İstanbul, Ankara, İzmir'de Havalimanları başta olmak üzere çok hızlı bir büyüme sağlayarak, Türkiye'de toplam ofis sayısını kısa sürede 13'e yükseltmiştir. 

Oldukça rekabetçi fiyatlar ve yepyeni araçlar ile kaliteli bir araç kiralama deneyimi vaad eden Central Modeli, özellikle sosyal medya ve bazı mecralarda %100'e yakın bir müşteri memnuniyeti ile karşılanmıştır. 

Central modelinde, 6 ayda bir, henüz 15.000 km'ye gelmeden yenilenen araçlar, tüm ofislerimizde standart olarak sunulmaktadır. Müşterilerinin her zaman yeni, son model araçları, çok uygun fiyatlara kiralayabilmektedir. 

Sizleri de bu bayram, uygun fiyatlarla unutamayacağınız bir araç kiralama deneyimi yaşayabileceğiniz Central modeline davet ediyor