Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

OPETTEN ONLİNE YAKIT ALANLAR %5 YAKIT PUAN KAZANIYOR

Online yakıt satışı; kredi kartınızla ödeme yaparak Opet Kart, Opet Worldcard veya diğer parolu kartınıza Opet istasyonlarında geçerli Par...

Online yakıt satışı; kredi kartınızla ödeme yaparak Opet Kart, Opet Worldcard veya diğer parolu kartınıza Opet istasyonlarında geçerli Paropuan yükleyebileceğiniz bir sistemdir. 

Online yakıt satınalma işlemini opet web sitesi Online İşlem Merkezi, Opet istasyonlarındaki kiosklar ve Opet mobil uygulaması aracılığı ile yapabilirsiniz. . 

Böylece Online yakıt satışında bulunan kampanyalar ile avantajlı yakıt alırsınız. İstasyonda ödeme yapmadan sadece paropuanlarınızı harcayarak işleminizi tamamlayabilirsiniz. 

Opet Kart, Opet Worldcard veya diğer Parolu kartım ile nasıl online yakıt satın alma
Online yakıt satışında kartlı işlemi seçip kart numaranızı ve ekrandaki güvenlik kodunu yazarak işleme başlayabilirsiniz. 

Kartınıza tanımlı cep telefonunuza gelen şifreyi girdikten sonra yararlanmak istediğiniz kampanyayı seçmeniz ve almak istediğiniz online yakıt tutarını yazmanız gerekmektedir. 

Online yakıt yüklemek istediğiniz kart numarasını ya da numaralarını yazıp yüklemek istediğiniz tutarı belirlemeniz gerekmektedir. Karta ya da kartlara yüklenecek toplam online yakıt tutarı ile kampanya faydası ile birlikte satınaldığınız tutar birbirine eşit olmalıdır. 

Kredi kartınız ile ödemeyi gerçekleştirerek işlemi sonlandırabilirsiniz. 

Satın aldığım online yakıtı istasyonda  kullanma 
İstasyonda akaryakıt alımınız sırasında ödemeyi Online yakıt yüklediğiniz Opet Kart, Opet Worldcard veya diğer Parolu kartınızdaki puan ile yapmak istediğinizi istasyon görevlisine belirtmeniz gerekmektedir. 

LPG dışındaki tüm akaryakıt ürünlerini satın alırken online yakıt satışından aldığınız puanları harcayabilirsiniz. 

Ödemeyi istediğiniz kredi kartınızla yapabilirsiniz. Ancak sadece Opet Worldcard’a özel avantajlardan yararlanmak için ödemeyi Opet Worldcard’ınızla yapmanız gerekmektedir.

Detaylı bilgi opet web sitesi ve opet akaryakıt istasyonlarında