Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

TOTAL’DEN, BONUS SAHİPLERİNE HER 100 TL’YE 5 TL DEĞERİNDE BONUS HEDİYE

Dünya akaryakıt devi Total, Garanti Bankası Bonus sahiplerine özel hazırladığı “Her 100 TL’ye 5 TL Bonus” kampanyasıyla kazandırmaya deva...

Dünya akaryakıt devi Total, Garanti Bankası Bonus sahiplerine özel hazırladığı “Her 100 TL’ye 5 TL Bonus” kampanyasıyla kazandırmaya devam ediyor. 

20 Ağustos – 23 Eylül 2012 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya kapsamında Total istasyonlarından tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Bonus sahipleri her alışverişinde 5 TL değerinde bonus kazanıyor. 

Müşteri odaklı hizmet anlayışıyla hareket eden Total kazandırmaya devam ediyor. Total’in Garanti Bankası - Bonus işbirliği ile gerçekleştirdiği “Her 100 TL’ye 5 TL Bonus” kampanyası 20 Ağustos 2012 tarihinde başlıyor ve 23 Eylül 2012 tarihine kadar devam edecek. 

Tüm Bonus üyesi Total istasyonlarında geçerli olan kampanya kapsamında farklı günlerde ve tek seferde 100 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişi yapan Bonus sahibi Total müşterileri toplamda 30 TL’ye varan bonus kazanacak. 

Bonus sahiplerinin “Her 100 TL’ye 5 TL Bonus” kampanyasıyla kazandıkları bonuslar 1 Ekim 2012 tarihinde Bonus kartlara yansıyacak olup, 10 Ekim tarihine kadar Bonus üyesi Total istasyonlarında kullanılabilir olacak.. 

Bonus, Flexi ve Money Visa kartlarıyla yapılan alışverişlerde de geçerli olan kampanyadan yararlanmak isteyen Bonus sahiplerinin ilk alışverişten önce “TOTAL” yazıp sisteme kayıtlı olan cep telefonlarından 3340’a SMS göndererek kayıt olmaları gerekiyor. Kampanyaya kayıt için gönderilecek SMS, operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendiriliyor.