Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

LUKOİL DE WORLD CARD İLE AKARYAKIT ALIMLARINDA 25 TL LİK AKARYAKIT HEDİYE

LUKOIL’de World’e özel günler. Şimdi World’le LUKOIL ve Akpet istasyonlarında 3 adet 75 liralık akaryakıt veya otogaz alanlara, bir sonr...

LUKOIL’de World’e özel günler. Şimdi World’le LUKOIL ve Akpet istasyonlarında 3 adet 75 liralık akaryakıt veya otogaz alanlara, bir sonraki alışverişlerinde 25 liralık akaryakıt veya otogaz hediye. 

Kampanyaya katılmak için LUKOIL yazın kartınızın son 6 hanesini 3160’a gönderin. 

Kampanyaya katılan Yapı Kredi World üyesi Lukoil-Akpet istasyonlarından 22 Ağustos - 30 Eylül tarihlerinde farklı günlerde 3 adet ve tek seferde 75 TL ve üzeri akaryakıt veya otogaz alışverişine 25 TL indirim hediye, 

Kazanılan indirim 1 - 9 Ekim’de Lukoil-Akpet istasyonlarında minimum 25 TL akaryakıt veya otogaz alışverişinden sonra kart sahiplerinin ekstrelerine indirim olarak yansıyacaktır. 

Kampanyaya Albaraka, Anadolubank, TEB ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil, Worldpuan, Business Club üyesi Worldcard’lar ve Opet Worldcard’lar ile yapılan alışverişler dahil değildir. 

Katılmak için, harcama yapmadan önce “LUKOIL” yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını 3160’a, Vakıfbank Worldcard için ise 6635'e “SMS” gönderilmelidir. Yapı Kredi world POS terminalleri kullanılmalıdır. . 

Ayrıntılı bilgi worldcard,.lukoil web siteleri ve lukoil-akpet akaryakıt istasyonlarında