Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AVEALILAR VARAN İLE %20 İNDİRİMLİ SEYAHAT EDİYOR

Kampanya 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan tüm Avea müşterileri ve Türk Telekom ev telefonu müşterileri yararlanabil...

Kampanya 31 Aralık 2012 tarihine kadar geçerlidir. Kampanyadan tüm Avea müşterileri ve Türk Telekom ev telefonu müşterileri yararlanabilirler. 

%20 indirim Varan’ın yurtiçi tüm seferlerinde ve tüm koltuklar için www.varan.com.tr, 444 8 999 Çağrı Merkezi ve tüm Varan bilet satış ofislerinde geçerli olup, rezervasyon işlemlerinde geçerli değildir. 

Kampanyadan yararlanmak için Avea müşterileri VARAN yazıp 5060’a SMS göndererek, Türk Telekom ev telefonu müşterileri ise VARAN boşluk alan kodu ile birlikte EV TELEFON NUMARASI yazıp 6616 servis numarasına kısa mesaj göndererek şifre almalıdırlar. 

Alınan şifrelerin, Varan bilet satış ofisleri ve 444 8 999 Çağrı Merkezi üzerinden yapılan bilet satış işlemlerinde Varan yetkililerine iletilmesi; www.varan.com.tr üzerinden yapılan bilet satış işlemlerinde (koltuk seçim aşamasında) ise kampanya alanındaki Avea logosuna tıklanarak ilgili alana girilmesi gerekmektedir.

Daha fazla detay avea,varan web siteleri ve varan bilet satış noktalarında