Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CHEVROLET MODELLERİNDE ARALIK AYINA ÖZEL İNANILMAZ FIRSAT

Lansmana özel Otomatik Vites fiyat farkı Chevrolet'den Hediye   Yeni Chevrolet Cruze; Sedan ve Hatchback gövde seçenekleri 1....

Lansmana özel Otomatik Vites fiyat farkı Chevrolet'den Hediye   Yeni Chevrolet Cruze; Sedan ve Hatchback gövde seçenekleri 1.4 litre 140 beygir ve 1.6 litre 124 beygir gücünde motor seçenekleri Chevrolet MyLink interaktif bilgi ve eğlence sistemi 

EuroNCAP'den 5 yıldız 6 ileri otomatik vites seçeneği 8 hava yastığı ABS ESC (Elektronik Stabilite Kontrol Programı) Çocuk Koltuğu Bağlantı Sistemi (ISOFIX) TC (Çekiş Kontrol Sistemi) Yeni Chevrolet Aveo'da müthiş yılsonu fırsatı. 29.850 TL'den başlayan fiyatlar ve 250 TL'den başlayan aylık taksit seçeneklerini kaçırmayın. 

Sınıfının en güvenli otomobili Yeni Chevolet Aveo, konfor denilince de akla gelen ilk otomobil. 6 ileri otomatik vites seçeneği ve tüm modellerinde sunduğu standart yokuşta kalkış desteği ile de sınıfına fark atıyor. 

Yeni Chevrolet Aveo sınıfının en yüksek standart güvenlik özelliklerinin yanı sıra yeni 1.3 litre Turbo Dizel motor (75 beygir ve 95 beygir) seçenekleri ile ekonomik sürüş sağlıyor. Yeni Chevrolet Aveo ; Sedan ve Hatchback gövde seçenekleri 6 ileri otomatik vites seçeneği 1.2 litre, 1.4 litre benzinli, yeni 1.3 litre turbo dizel motor seçenekleri 

EuroNCAP'den 5 yıldız 8 hava yastığı ABS ESC (Elektronik Stabilite Kontrol Programı) Cruise Control Çocuk Koltuğu Bağlantı Sistemi (ISOFIX) TC (Çekiş Kontrol Sistemi) Bluetooth müzik sistemi Yokuşta Kalkış Desteği 

Yeni Captiva'da Kasım ayı fırsatı Aralık ayında da devam ediyor. 79,950 TL'den başlayan fiyatlar ile Yeni Chevrolet Captiva'da bu büyük indirimi kaçırmayın. Yeni Chevrolet Captiva. Eşsiz bir birleşim: SUV sınıfının çok yönlülüğü + bir aile otomobilinin tarzı ve kullanışlılığı. 

 EURO NCAP’den 5 yıldızlı, 8 hava yastığı, standart ESC özelliği, yeni 2.0 lt 163 beygir Turbo Dizel motor, yeni 6 ileri otomatik vites ve ekonomik yakıt tüketim sürüşü sağlayan sürüş modu ile 100 km’de 7.7Lt ortalama tüketimi ile yakıt tasarrufunun ideal dengesini sunan Yeni Chevrolet Captiva, Aralık ayında 79,950 TL'den başlayan fiyatlarla sizi bekliyor. 

2.0 litre 163 beygir gücündeki turbo dizel motoru ve 6 ileri tam otomatik vitesi ile performans ve keyifli sürüşü bir arada sunuyor. Üstün standart güvenlik özellikleri ile EuroNCAP'ten 5 yıldızlı Yeni Captiva modern bir ailenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. 7 koltuk seçeneğine sahip olan Yeni Chevrolet Captiva, çok yönlü saklama gözleri, ferah bir kabin ve üstün standart güvenlik özellikleri ile mükemmel seçim. 

Yeni Cruze Sedan ve Hatchback Yeni Chevrolet Captiva modellerindeki özel fırsatlardan yararlanmak ve size özel ödeme seçenekleri içinen yakın Chevrolet bayisine gelin fırsatı kaçırmayın.