Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CHEVROLET 78 YILLIK SUV TECRÜBESİNİ YENİ CAPTİVA'DA 78,000 TL'DEN BAŞLAYAN FİYATLARLA KUTLUYOR

Yeni Chevrolet Captiva. Eşsiz bir birleşim: SUV sınıfının çok yönlülüğü + bir aile otomobilinin tarzı ve kullanışlılığı.  EURO NCAP’d...

Yeni Chevrolet Captiva. Eşsiz bir birleşim: SUV sınıfının çok yönlülüğü + bir aile otomobilinin tarzı ve kullanışlılığı. 

EURO NCAP’den 5 yıldızlı, 8 hava yastığı, standart ESC özelliği, yeni 2.0 lt 163 beygir Turbo Dizel motor, yeni 6 ileri otomatik vites ve ekonomik yakıt tüketim sürüşü sağlayan sürüş modu ile 100 km’de 7.7Lt ortalama tüketimi ile yakıt tasarrufunun ideal dengesini sunan Yeni Chevrolet Captiva'da bu fırsatı kaçırmayın. 

2.0 litre 163 beygir gücündeki turbo dizel motoru ve 6 ileri tam otomatik vitesi ile performans ve keyifli sürüşü bir arada sunuyor. Üstün standart güvenlik özellikleri ile EuroNCAP'ten 5 yıldızlı Yeni Captiva modern bir ailenin ihtiyaçlarına cevap verebilecek şekilde tasarlandı. 

7 koltuk seçeneğine sahip olan Yeni Chevrolet Captiva, çok yönlü saklama gözleri, ferah bir kabin ve üstün standart güvenlik özellikleri ile mükemmel seçim.