Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

EURASİA MOTO BİKE EXPO 2013

Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair her şey 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 2013 Eurasia Mo...

Motosiklet ve bisiklet dünyasına dair her şey 28 Şubat-3 Mart tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek olan 2013 Eurasia Moto Bike Expo’da gözler önüne serilecek. 

Dünya Fuar Yapım tarafından düzenlenen fuar, dünya motosiklet ve bisiklet şampiyonlarının şovlarına da sahne olacak. 

FUARA "SPYDER" GELİYOR 
Vergiler hariç 18 bin Euro’dan satılan Can-Am SPYDER Roadster, motosiklet ile üstü açılabilir spor otomobil arasında bir kategoride yerini buluyor. 

Üstelik SPYDER her iki sınıfın da üstün özelliklerini alarak ortaya çok farklı bir tasarım koyuyor. 200 KM HIZI VAR Motosikletin açık yapısı, oturuş pozisyonu, kumandaları, performans özellikleriyle, otomobilin dengesi ve fren performansını birleştiren SPYDER 18 b’yi performans ve teknolojisinin harika uyumuyla bir defa kullanan mutlaka bağımlısı oluyor. 

106 beygir gücünde bir motora sahip olan SPYDER, saatte 200 km hız yapabiliyor. 0-100 km hızlamasını ise 4.3 saniyede tamamlıyor. Yeni tasarım geniş ön paneli, eşsiz Rotax motoru, şasesi motor tutkunlarının ilk kez görecekleri ST Sport Touring tasıma sahip. 

SPYDER ST Standart modeli, 18.069 Euro + ÖTV + KDV’den başlayan fiyatıyla satışa sunuluyor. Depar Motor, Eurasia Moto&Bike Expo’da, SPYDER ST modelinin yanı sıra, RS ve RT modelleri, orijinal aksesuvarları ve diğer ürün gruplarından ATV ve Side by Side modellerini de sergiliyor.haberturk