Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

AVİS VE BUDGET THY GLOBAL ARAÇ KİRALAMA TEDARİKÇİSİ OLDU

Türk Hava Yolları ile Koç Holding şirketlerinden Otokoç ve Avis & Budget çözüm ortağı oldu.  THY’nin web sitesinden bilet alan yo...

Türk Hava Yolları ile Koç Holding şirketlerinden Otokoç ve Avis & Budget çözüm ortağı oldu. 

THY’nin web sitesinden bilet alan yolcular, aynı anda Avis & Budget’tan araç kiralayacak. İşbirliğinin Otokoç’un cirosuna katkısı yüzde 10 civarında olacak. 

THY Genel Müdürü Temel Kotil, “Dünyanın en çok noktasına uçan havayolu şirketiyiz. En çok kiralama da bizim üzerimizden olacak” dedi. Havacılık sektöründe küresel rekabetin çok yoğun yaşandığını söyleyen Kotil, “THY olarak çalışmalarımızı daha ileri taşımak, karadan havaya, havadan karaya her alanda aynı kaliteli hizmeti kesintisiz biçimde sunmak istiyoruz” dedi. 40 yıldır birlikteyiz 

Koç Holdig Otomotiv Grup Başkanı Cenk Çimen ise, “Otokoç Otomotiv, 5 bin 100 adedi kısa süreli olmak üzere toplam 20 bin 500 adet araç parkı ile araç kiralama sektörünün en büyük oyuncusu. 

Kısa dönemli kiralamada, markaların temsil edildiği pazarda Otokoç, Avis &Budget markalarıyla yüzde 50 pazar payına sahip” dedi. Çimen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Koç Holding olarak, Türkiye’de havayolu ulaşımının öncüsü THY ile daha önce birçok işbirliğine imza attık. 

İşte bugün burada atılacak imzaları, THY ve Avis &Budget grup ile olan işbirliklerimizin daha da güçlenmesine katkı sağlaması açısından çok önemli buluyorum....(TRANSMEDYA)