Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FİATTA PAROCARD SAHİPLERİNE 1000 TL İNDİRİM

Fiat Servis, Koçtaş, Aygaz Tüpgaz, Arçelik ve Beko'da Parolu kartınızla toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yap an lara , Fiat Doblo ve F...

Fiat Servis, Koçtaş, Aygaz Tüpgaz, Arçelik ve Beko'da Parolu kartınızla toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapanlara, Fiat Doblo ve Fiorino'da 1000 TL indirim kazanıyor

Kampanyadan yararlanmak için 1 Mart - 31 Mart 2013 tarihleri arasında Arçelik, Aygaz Tüpgaz, Beko, Fiat Servis ve Koçtaş Paro Yıldızlar Topluluğu üye işyerlerinde aynı Parolu kart ile toplam 500 TL ve üzeri alışveriş yapılması gerekmektedir. 

Fiat Servislerinde Parolu Kartla yapılan alışverişlerde Parolu kart sahibiyle Parolu kart sahibinin aynı olması zorunludur. Kampanya kapsamında harcamasını tamamlayan tüketicilerin 1000 TL'lik araç indiriminden yararlanabilmeleri için araçlarını satın almadan önce 444 22 55 Fiat Çağrı Merkezini arayıp ad, soyad, kart no, telefon, il ve ilçe bilgilerini paylaşarak kampanyaya kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 

1000TL'lik araç indirimi 31 Mart 2013 tarihine kadar Fiorino Combi, Fiorino Combimix ve Yeni Doblo Combi Model 0 km araç alımlarında geçerlidir. Kampanya katılımcı Fiat bayilerinde geçerlidir. Ayrıntılı bilgi Fiat Showroomlarında.