Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ RANGE ROVER ÖDÜLE DOYMUYOR

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Yeni Range Rover, AUTOBEST tarafından verilen ve Avrupa'nın en önemli ödüllerinden biri olarak biline...

Geçtiğimiz Eylül ayında tanıtılan Yeni Range Rover, AUTOBEST tarafından verilen ve Avrupa'nın en önemli ödüllerinden biri olarak bilinen "TECHNOBEST 2012" ödülüne layık görüldü. 

Böylece çok kısa bir süre zarfında 10. ödülünü almış oldu. Diğer ödüllerden bazıları da şöyledir; 'Dream Machine' (MOTORWEEK), 'Luxury Car of the Year' (What Car&Top Gear), 'Best Cars - Import Category' (Auto Motor und Sport) 

AYRICA 4 YAŞ VE ÜZERİ LAND ROVER'LARA %20 SERVİS İNDİRİMİ. 
4 yaş ve üzeri Land Rover'ınızın bakım ve mekanik işlemlerinde %20 indirim avantajı, Borusan Otomotiv Yetkili Servisleri'nde sizi bekliyor. 

Dilediğiniz Borusan Otomotiv Yetkili Servisi'nin sizinle iletişime geçmesi için LAND ROVER sitesindeki servis randevu formunu doldurabilirsiniz. 

Kampanya, trafiğe çıkış tarihi 2009 yılı ve öncesi olan Land Rover araçlar için 04.03.2013 - 30.04.2013 tarihleri arasında geçerlidir. 

Kampanya kapsamına hasar onarımı ve lastik işlemleri dahil değildir. Kampanya hakkında detaylı bilgi Borusan Otomotiv Yetkili Servisleri'nden alabilirsiniz.