Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CONTİNENTAL’DEN WORLD’E ÖZEL KDV’Sİ BİZDEN 12 TAKSİT VE 3 AY ERTELEME FIRSATI

10 Nisan ile 30 Haziran tarihleri arasında Continental lastikleri satın almak isteyen kullanıcıları Worldcard sahiplerine özel “KDV’si bi...

10 Nisan ile 30 Haziran tarihleri arasında Continental lastikleri satın almak isteyen kullanıcıları Worldcard sahiplerine özel “KDV’si bizden 12 taksit ve 3 ay erteleme fırsatı” bekliyor. 

Mevsimine Uygun Lastik Seçimi ile Yaz Sezonunu Güvenli ve Keyifli Geçirin Dünyanın en büyük lastik üreticilerinden Continental, yaklaşan yaz mevsimi için araçlarını bahar bakımına alan sürücüleri, lastik seçimi konusunda da uyarıyor. 

Yaz mevsiminin yaklaştığı şu günlerde, mevsimine göre doğru lastik kullanmanın önemine dikkat çeken Continental Binek Lastikleri Satış Müdürü Mehmet Akay, lastiğin hava basıncı ve diş derinliği konusunda da dikkatli olunması gerektiğini hatırlatıyor. 

Soğuk kış sezonunun sona erdiği ve baharın yüzünü gösterdiği şu günlerde, kış aylarından çıkan araçları bahar bakımı bekliyor. Dünyanın en büyük uluslararası lastik tedarikçisi Continental, güvenli sürüş deneyimi için üstün güvenlik özelliklerine sahip yaz lastik modelleriyle yolların keyfini çıkarmanızı sağlıyor. 

Kış lastiklerinin çıkartıldığı, yerine yaz lastiklerinin taktırıldığı bu günlerde, büyük sorun gibi görülen lastiklerin saklanması konusu ise Continental kullanıcıları için hiç dert değil. Çünkü Continental Yetkili Satıcıları tarafından verilen “Saklama Hizmeti” sayesinde, kullanıcılar hem lastiklerini en iyi koşullarda saklayabiliyor hem de her an üst seviyede servis ve montaj hizmeti alabiliyorlar.