Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

HSBC ADVANTAGE CARD İLE PETROL OFİSİNDE 40 TL NAKİT PUAN

Kampanyaya katılım için HSBC Advantage Kredi Kartı sahibinin kampanya dönemi boyunca bir defaya mahsus PO yazıp boşluk bırakarak, kartının...

Kampanyaya katılım için HSBC Advantage Kredi Kartı sahibinin kampanya dönemi boyunca bir defaya mahsus PO yazıp boşluk bırakarak, kartının son 6 hanesini 4477’ye SMS olarak iletmesi gerekmektedir. 

Gönderilen SMS’ler BANKA sisteminde bulunan ve harcama yapılan kartın bağlı olduğu cep telefonundan gönderilmelidir. Gönderilen her SMS, operatör tarifeleri üzerinden 1 SMS olarak ücretlendirilecektir. 

Aynı gün içerisinde yapılacak 75 TL ve üzeri harcamalardan sadece bir tanesi kampanyaya dahil edilecektir.Kampanya kapsamında, HSBC Advantage Kredi Kartı hamillerinin kazanacağı 40 TL NakitPuan’ların (Petrol Ofisi Positive Card’larını HSBC Advantage Kredi Kartı ile eşleştiren kart hamillerine 45 TL) maliyeti BANKA tarafından karşılanacaktır. 

Kampanya bitiminde, BANKA kayıtlarına göre 40 TL NakitPuan (Petrol Ofisi Positive Card’larını HSBC Advantage Kredi Kartı ile eşleştiren kart hamillerine 45 TL) kazanan HSBC Advantage Card hamillerine NakitPuan’ları yüklenecek, verilen süre ve kampanya koşulları çerçevesinde kullanılmayan NakitPuan’lar BANKA tarafından geri alınacaktır. 

Kazanılan NakitPuan’lar HSBC Advantage Kredi Kartı hamillerine, 20 Mayıs 2013 tarihinde BANKA tarafından harcama yapılan en son karta yüklenecek ve 20 - 27 Mayıs 2013 tarihleri arasında HSBC Advantage üyesi Petrol Ofisi istasyonlarından akaryakıt alımında, HSBC Advantage POS’u üzerinden kullanılabilecektir. 

Kampanyadan bir müşteri en fazla bir kez yararlanabilir ve en fazla 40 TL tutarında NakitPuan (Petrol Ofisi Positive Card’larını HSBC Advantage Kredi Kartı ile eşleştiren kart hamillerine 45 TL) kazanabilir. 

Kampanya müşteri bazında olup, ek kart harcamaları asıl kart harcamalarına dahil edilecektir. Bir müşteri en fazla 40 TL NakitPuan (Petrol Ofisi Positive Card’larını HSBC Advantage Kredi Kartı ile eşleştiren kart hamillerine 45 TL) kazanabilecektir.

Detaylı bigi petrol ofisi akaryakıt istasyonları petrol ofisi ve advantagecard web sitelerinde