Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

PARAFCARD İLE AKARYAKIT ALIMLARINDA 50 TL PARAFPARA HEDİYE

22 Nisan 2013 tarihleri arasında, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. Akaryakıt harcamasına 50 TL ParafPara hediye....

22 Nisan 2013 tarihleri arasında, farklı günlerde ve tek seferde yapılacak 100 TL ve üzeri 4. Akaryakıt harcamasına 50 TL ParafPara hediye. 


Kampanyaya katılmak için “KAZAN” yazıp boşluk bırakarak kartın son 6 hanesinin 3404’e gönderilmesi gerekmektedir. Kampanyaya katılım SMS’i müşterinin bankada kayıtlı cep telefonu numarasından gönderilmelidir. Kampanya katılım SMS’i ücretsizdir. 

Akaryakıt sektöründeki tüm yurtiçi banka POS’larından yapılan işlemler kampanyaya dahil edilecektir. Kampanya dahilinde, farklı günlerde ve tek seferde 4 defa 100 TL ve üzeri akaryakıt harcaması yapılmalıdır. 

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 100 TL ve üzeri harcamaların sadece bir tanesi kampanya dahilindedir. Business kartlar ve ParafPara kullanılarak yapılan işlemler kampanya dışındadır. Kampanyaya sanal iş yerlerinden yapılan harcamalar dahil değildir. 

Kampanya kapsamında yapılan işlemlerin iade ve iptal edilmesi durumunda, iptal ve iade edilen tutarlar kampanyaya dahil edilmeyecektir. Kampanya müşteri bazında olup, bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL ParafPara kazanabilir. Asıl kartların yararlanabileceği kampanyada ek kart harcamaları asıl kart harcamalarına dahil edilecektir. 

Kampanya kapsamında kazanılan ParafParalar 30.12.2013 23:59’a kadar kullanılabilecektir. Kampanya kapsamındaki harcamaların kayıt olunan kartla yapılması zorunluluğu bulunmayıp, bir müşteri kayıt olduğu karttan farklı diğer kartlarıyla işlem yaptığında bu harcamalar da kampanyaya dahil edilecektir. 

ParafPara transferleri ParafPara kullanımı olarak sayılmayacak olup, transfer edilen ParafParalar geri alınacaktır.