Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

WORLDCARD’LILARA OPET’TE 30 TL EKSTRE İNDİRİM

Worldcard’ınızla Opet’e 4 kere gelerek her seferinde 75 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi yapın, bir sonraki Opet akaryakıt veya ot...

Worldcard’ınızla Opet’e 4 kere gelerek her seferinde 75 TL’lik akaryakıt veya otogaz alışverişi yapın, bir sonraki Opet akaryakıt veya otogaz alışverişinizde 30 TL ekstre indirimi kazanın. 

OPET yazın, kart numaranızın son 6 rakamını 3160’a gönderin. Kampanyaya katılan Yapı Kredi World üyesi OPET ve SUNPET akaryakıt istasyonlarından 15 Nisan 2013 – 31 Mayıs 2013 tarihleri arasında farklı günlerde 4 adet tek seferde 75 TL ve üzeri akaryakıt alışverişi yapan müşteriler, 01-10 Haziran 2013 tarihleri arasında bir daha World üyesi OPET istasyonlarından minimum 30 TL akaryakıt alımı yaptığında 30 TL indirim kazanacaktır. 

Kampanyaya katılmak için kart sahibi, OPET yazıp bir boşluk bırakarak kart numarasının son 6 rakamını SMS ile 3160’a, Vakıfbank Worldcard sahipleri ise 6635’e SMS gönderecektir. SMS gönderimi ile kampanyaya son katılma tarihi 31 Mayıs 2013’tür. 

Kampanya kapsamında işlemlerin Yapı Kredi POS terminali üzerinden yapılması gerekmektedir. Kazanılan indirimler 19 Haziran 2013 tarihine kadar kredi kartlarına yansıtılacaktır. 01-10 Haziran 2013 tarihleri arasında Yapı Kredi World üyesi OPET istasyonlarından minimum 30 TL değerinde akaryakıt alımı yapmayan müşterilerin kredi kartlarına indirim yansıtılmayacaktır. 

Aynı gün içerisinde yapılacak işlemlerden yalnızca biri kampanyaya dahil olacaktır. Kampanya tanımları müşteri bazında yapılmakta olup ve her müşteri en fazla 30 TL indirim kazanabilir. 

Kampanyaya Otobilim işlemleri, Opet Worldcard’lar Albaraka,Teb ve Vakıfbank Worldcard’lar dahil olup, Anadolubank, Worldpuan, ve Business Club üyesi Worldcard’lar ile yapılan alışverişler dahil değildir. 

Ayrıntılı bilgi için: worldcard,opet web siteleri ve opet akaryakıt istasyonlarında