Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FORD YAZ SERVİS KAMPANYASI

29 Haziran'a kadar Ford Yetkili Servisleri nd e kampanya fırsatlarından yararlanıp aracınızın ücretsiz kontrolünü yaptırın Dahası...

29 Haziran'a kadar Ford Yetkili Servislerinde kampanya fırsatlarından yararlanıp aracınızın ücretsiz kontrolünü yaptırın

Dahası, - KDV hariç 400 TL ve üstü alışverişlere Polen Filtresi ve Antibakteriyel sprey hediye
- 4 lastik alana, Ford Club ve Parolu kartlarla, Opet'ten 75 TL'lik akaryakıt hediye
- Fren balatalarında %15 indirim
- Araç içi nanomik antibakteriyel temizlik uygulaması %50 indirimli
- Ücretsiz Check-Up fırsatı! 
- Anlaşmalı kredi kartlarında, World'e 10, Bonus, Axess ve Maximum kredi kartlarına 8 taksit fırsatı

Kampanya Ford marka tüm binek, hafif ve orta ticari araçları kapsar. Kampanya faydaları başka indirimler ve kampanyalarla birleştirilemez. İndirimler sadece belirtilen yedek parçalarda geçerli olup, sökme/takma işçiliklerini kapsamaz. 

4 adet lastik alımı, anlaşmalı Ford yetkili servislerinde Lassa, Bridgestone, Michelin, Goodyear ve Pirelli marka lastik alımlarında geçerli olup stoklarla sınırlıdır. 75 TL Paropuan, Parolu kartınıza 50 TL + 25 TL olarak 2 taksitte yüklenir. 

Kampanya bireysel müşteriler için geçerli olup, Parolu kart ile 01.05.2013 ve 29.06.2013 tarihleri arasında Ford servislerinde yapılan 4 adet lastik alımında 75 TL değerinde, Opet istasyonlarında geçerli, yakıt puan kazanılacaktır. 

Kazanılacak puanın 50 TL değerindeki ilk kısmı Ford servislerinde yapılan işlem tarihinde yüklenecek; kalan 25 TL'lik bakiye ise işlem tarihini müteakip 30 gün sonra yüklenecektir. 

Kazanılan puanların kullanım süresi, yüklendiği tarihten itibaren 60 gün olup, bu süre içinde kullanılmayan puanlar silinecektir. Kampanyadan tüm Paro kart sahipleri bir kez yararlanabilir.