Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

SHELL FUELSAVE HEDEFBIRMILYON OYUNU ILE 200’ER TL’LIK YAKIT HEDIYE

Hedef Bir Milyon, dünya çapında bir milyon sürücüye daha verimli ve yakıt tasarruflu sürüş yapmaları için yardımcı olacak bir Shell FuelSav...

Hedef Bir Milyon, dünya çapında bir milyon sürücüye daha verimli ve yakıt tasarruflu sürüş yapmaları için yardımcı olacak bir Shell FuelSave kampanyasıdır. 


Milyonda bir olun ve Shell FuelSave Yarışmasıyla yakıt tasarrufu yapmak isteyen dünya çapındaki sürücülere katılın. 

Shell FuelSave Yarışmasına katılın ve ne kadar yakıt tasarrufu yapabileceğinizi kendiniz görün 
Shell FuelSave Hedef Bir Milyon oyununda her ayın birincisi 200 TL yakıt kazanma şansını yakalıyor. Siz de oynayın siz de bu şansı kaçırmayın 

Yarışmaya katılım 14 Mayıs Pazartesi günü saat 09:00 itibarıyla başlayacak ve 31 Ağustos Çarşamba günü saat 23:59’da da sona erecektir.Oyunu şartlarına kurallarına uygun olarak oynayan ve ayın birincisi seçilen yarışmacı ödülü almaya hak kazanacaktır. 

Her ayın birincisi; o ay içerisinde; Yarışmaya kaydını ayın son gününe kadar yaptırmış (Örnek: 31.05.2013 tarihi saat 24:00’ e kadar)  “Shell FuelSave Yarışması” oyunu oynamış, En yüksek puanı almış olan kişi olacaktır. 

Yarışmaya katılmaya uygun olan yarışmacılar shell.hedefbirmilyon websitesinden “Shell FuelSave Yarışması”nı oynamalıdırlar.
detaylı bilgi shell türkiye web sitesinde