Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ İSUZU D-MAX

Yeni ISUZU D-MAX. Zorlu yollar için üretilen Yeni ISUZU D-MAX, dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyor.  Üstelik dayanıklılık onun ...

Yeni ISUZU D-MAX. Zorlu yollar için üretilen Yeni ISUZU D-MAX, dayanıklılığı bir üst seviyeye taşıyor. 


Üstelik dayanıklılık onun sunduğu üstün özelliklerden sadece biri. Yeni ISUZU D-MAX; birinci sınıf iç kabini, lüks donanım, üstün güvenlik özellikleri, güçlü motor ve sportif tasarımıyla da size yepyeni bir dünyanın kapılarını açıyor. 

Yeni ISUZU D-MAX, göz kamaştırıcı tasarımı ve benzersiz sürüş deneyimi ile pick-up'ı yeniden tanımlıyor. İçi Sizi Dışı Çevrenizdekileri Etkiler Erkeksi ve kesikin hatlarıyla bakışları üzerine çeken Yeni ISUZU D-MAX, zorlu yolculukları lüksün konforla buluştuğu anlara dönüştürüyor. 

Projektör tipi ön farlar, metalik ızgarası, gövde rengi tamponu, sis farları ve çelik alaşımlı jantlarıyla Yeni ISUZU D-MAX, çevrenizdekileri kıskandırırken rahatlığı ve sağladığı kolaylıklarla da sizleri şımartıyor. 

Maksimum Konfor Maksimum Keyif Yeni ISUZU D-MAX ihtiyaçlarınaza göre tasarlandı, hayallerinize göre şekillendirildi. Sadece ISUZU için tasarlanan direksiyondan kumandalı 6 hoparlörlü sorround ses sistemini isterseniz iPod ve Bluetooth bağlantılı olarka da kullanabilir, sevdiğiniz müzikleri yolculuklarınızı bir serüvene dönüştürebilirsiniz. 

Yeni elektronik göstergeler ile aracın tüm kontrollerini ellerinizi direksiyondan ayırmadan yapabilir, güvenliğinize ve keyfinize ara vermezsiniz. 

Cruise Control sistemiyle aracınızın hızını sabitleyebilir ve uzun yolculuklarda ayağınızı gaz pedalından çekebilirsiniz. Yenilenen ön paneliyle, iklim kontrollü klimasıyla ve katlanabilir elektrikli yan aynalarıyla Yeni ISUZU D-MAX beklentilerinizin çok ötesinde. Lüks ve konfordan vazgeçemiyorsanız Yeni ISUZU D-MAX, tam size göre. 

Yeni Isuzu D-max sizi her koşulda korumak için üstün güvenlik sistemleriyle donatıldı. Darbeyi emen burun kısmı, yandan gelen darbelerin şidedetini azaltan darbe emici barlar, güçlendirilmiş yeni kabin iskeleti ve gergili emniyet kemerlerinin yanı sıra size benzerlerinde görmeye alışık olmadığınız EBD, ABS, BAS, ESC, TCS ve 6 hava yastığı gibi üstün güvenlik sistemleri sunuyor. Yeni ISUZU D-MAX güvenliğin standartlarını yeniden bir üst noktaya taşıyor. 

Bazıları Kuralları Koyar Diğerleri Ona Uyar 2004 yılında pick-up pazarını arazi vites yerine 4x4'e düğme ile geçiş sağlayan "Shift On The Fly" sistemiyle tanıştıran D-MAX, otomatik vites seçeneğini de sunan ilk pick-up olmuştu. ISUZU'nun yüz yıla yaklaşan araç üretimi deneyimiyle baştan aşağı tekrar yaratılan Yeni ISUZU D-MAX ise şimdilik öncekinden çok daha modern ve üstün bir araç haline geldi. 

Etkileyici dış tasarımının altında gelişmiş bir mühendislik barındırıyor. Modernleşen 4x4'e geçiş sistemi, 6 ileri (manuel), 5 ileri (otomatik) vites seçenekleri ve Euro 5 emisyon değerlerine sahip 2,5 litrelik twin turbo motoruyla Yeni ISUZU D-MAX, sınıfındaki öncülüğünü koruyor ve sürüş keyfinizi artırmaya devam ediyor. 

Yeni ISUZU D-MAX ile Gücü Hissedin Dünyanın en kaliteli dizel motorlarını yaratan ISUZU mühendisleri, yeni D-MAX için tüm yeteeklerini sergilediler ve 120kw/400Nm/1400-2000rpm düz tork sağlayan, çift turbo beslemeli, 2,5 litrelik bir performans canavarını motor kaputunun altında hapsettiler. Böylece gelmiş geçmiş en yüksek torka sahip D-MAX motoru ortaya çıktı. 

Üstelik bu motor sadece güçlü olması için tasarlanmadı.aynı zamanda uzun ömürlü ve tasarruflu olması için üretildi. En yeni teknikler kullanılarak silindir ömrü uzatıldı. Bu benzersiz motor; yüksek hızlanma kabiliyeti ve 3 tonluk çekme kapasitesiyle size gerçek gücün ne demek olduğunu tekar hatırlatacak. 

Yeni ISUZU D-MAX'in geniş yükleme alanına sığdırabildiklerinize şaşıracaksınız. Doğaya Saygı Duyan ve Teknolojisiyle Saygı Uyandıran Bir Pick-Up Yeni ISUZU D-MAX sadece yüksek performans değil, çevreye karşı duyarlılığı da benzersiz. Aerodinamik yapısı ve azaltılmış karbon emisyon doğaya zararı minimuma indirdirken, güçlü motor yakıt ekonomisini maksimuma çıkartıyor.