Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

BMW RIDER ACADEMY ALPLER TURU

03 - 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşek olan turda Özgürce sıralanan dağlar ve virajlı yollarda pür dikkat motosiklet kulla...

03 - 11 Ağustos 2013 tarihleri arasında gerçekleşek olan turda Özgürce sıralanan dağlar ve virajlı yollarda pür dikkat motosiklet kullanırken çok hızlı vites değiştirmeniz gereken iniş çıkışlarla dolu bir Alp Turu. 

Münich'ten ayrıldıktan sonra 7 ülke ve unutulmaz bir macera bizi bekliyor olacak. Grand Route des Alpes Almanya - Avusturya - İtalya - Monaco - Fransa - İsviçre - Liechtenstein 

İlk gün Bavyera, Avusturya ve Liechtenstein'i dağ yollarından geçerek Fransa sınırı yakınlarındaki uçsuz bucaksız bağ manzaraları ile dolu Martigny'e varacağız. Ertesi sabah Fransa'ya giriş yaparak rotamızı efsane "Route des grandes Alpes"e çevireceğiz. 

Artık turumuz biraz daha hız kazanacak. Baş döndürücü yükseklerdeki etkileyici geçişler ve muhteşem yollarda motosiklet kullanırken kalp atışlarınızı hissedeceksiniz. Ayrıntılı bilgi ve kayıt için aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşabilir, 2013 Tur Takvimi ve Programlar için www.bmwrideracademy.com adresini ziyaret edebilirsiniz.