Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

FİAT 500 AİLESİNİN 5 KAPILI YENİ ÜYESİ 500L TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNDU

FİAT 500L, 1,5 metrekarelik panoramik cam tavanı, bi-color dış renk seçenekleri, kullanım alışkanlıkları doğrultusunda verimli sürüş öner...

FİAT 500L, 1,5 metrekarelik panoramik cam tavanı, bi-color dış renk seçenekleri, kullanım alışkanlıkları doğrultusunda verimli sürüş önerileri geliştiren Eco:Drive Live teknolojisi, 5.4 inçlik dokunmatik multimedya ekranı ve birçok teknolojik özelliğiyle, kendini özel, farklı ve daha özgür hissetmek isteyenlerin hayran kalacağı bir otomobil. 

Fiat 500L, geniş yaşam alanıyla fonksiyonelliği birleştirmenin yanı sıra üstün tasarım ve sürüş özellikleriyle de bir kompakt SUV'un performansını sergiliyor. 

4.14 m uzunluğa, 1.78 m genişliğe, 1.66 m yüksekliğe ve 412 litrelik bagaj hacmine sahip 5 koltuklu Fiat 500L, tasarıma önem veren ve tarzıyla fark yaratmak isteyen otomobil severlerin vazgeçilmezi olacak.

Fiat 500L Biri otomatik şanzımanlı olmak üzere, iki adet Multijet II dizel motor ve yenilikçi Turbo Twinair dahil, iki adet benzinli motor seçeneğiyle pazara sunulan Fiat 500L, 39.900 TL'lik başlangıç fiyatı ile dikkati çekiyor. 

Tasarımı, teknolojisi ve fonksiyonelliğiyle kendini farklı ve özgür hissetmek isteyenlerin ilk tercihi olacak Fiat 500L, oldukça geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyor. 

Mayıs ayında ön satışına başlanan ve geçen bir aylık dönemde sınıfının en çok satan otomobili olan Fiat 500L'nin Popstar versiyonunda, lansmana özel, 3.500 TL değerindeki "Panoramic Edition" paketi, 31 Ağustos'a kadar hediye ediliyor. 

Müşteriler Panoramic Edition'da, 17 inç alaşımlı camlar, panoramik cam tavan, arka park sensörü, elektrikli bel ayarlı ön ve arka koltuklarla ön ve arka kolçak gibi özelliklere ücretsiz sahip oluyor. HABER7