Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ SSANGYONG RODİUS SATIŞA SUNULDU

SsangYong markası Rodius modelini yenileyerek 69.950 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu.  Neredeyse hiç çekiciliği bulunmaya...

SsangYong markası Rodius modelini yenileyerek 69.950 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sundu. 

Neredeyse hiç çekiciliği bulunmayan önceki nesline göre tamamen çağ atlamış görünen yeni yüzü ile vitrinlerdeki yerini alan Yeni SsangYong Rodius, en üst donanım paketinde açılabilir cam tavan özelliği de sunuyor. 

155 beygirlik dizel motor seçeneği ile ithal edilen modelde 4x2 ve 4x4 çekiş seçeneklerinin yanısıra düz ve otomatik vites seçenekleri de mevcut. 

Üst donanım paketlerinde özellikle güvenlik donanımlarını tam olarak sağlayabilen Yeni Rodius, yol bilgisayarı, fonksiyonel direksiyon, sis farı ve alaşım jant donanımlarını tüm paketlerde standart olarak sunuyor. 

Tasarımında olduğu gibi motor teknolojisinde beklenen çıtayı yakalayamadığı gözlemlenen Rodius, 4x2 motor seçeneğinde 7.6 litre/100 km yakıt ortalaması sunarken, 4x4 seçeneğinde ise bu oran 8.1 litreye kadar çıkıyor. 

Sonuç olarak hala rakiplerine göre yeterince tutumlu bulunmayan motoru ve ortalama donanımı ile satışa sunulsa da, Yeni SsangYong Rodius büyük MPV ve SUV segmentinde başlangıç fiyatı ile rekabet etmeye çalışacak gibi görünüyor.