Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

RANGE ROVER BİR İLKE İMZA ATTI

J.D Power'ın 2013 yılı "Performans, Uygulama ve Kurulum (Performance, Execution and Layout-APEAL)" araştırmasında Land Rover&...

J.D Power'ın 2013 yılı "Performans, Uygulama ve Kurulum (Performance, Execution and Layout-APEAL)" araştırmasında Land Rover'ın Range Rover modeli kendi segmenti de dahil tüm sektörde en yüksek puanı elde etti. 

Böylelikle "Large Premium SUV" segmenti dışında ilk defa bir araç sektörün en yüksek puanını elde etmiş oldu. Aynı zamanda Land Rover, marka bazında bu sene 2 sıra yükselerek genel klasmanda dördüncü olma başarısı gösterdi. 

LAND ROVER, ÜST ÜSTE İKİNCİ KEZ MOTOR TRADER DERGİSİNİN YILIN OTOMOBİL ÜRETİCİSİ ÖDÜLÜNÜ KAZANDI 
Land Rover, Motor Trader Ödülleri'nde üst üste ikinci kez Yılın Otomobil Üreticisi ödülünü kazandı  Jürinin aldığı bu karar, markanın gücünü, cazip üretim serisini ve geleceğe yapılan yatırımını ortaya koyuyor; aynı zamanda İngiltere perakende motor sanayisinde en değerli marka olarak konumunu güçlendiriyor 

Londra Grosvenor House Hotel'de gerçekleşen bir törenle sahibine verilen ödül, Land Rover'ı dünyanın en önde gelen premium markalardan biri haline getiren dönüşümünün daha geniş kitlelerce kabul edilmesini temsil etmektedir. Geçen sene içerisinde, bu büyüme yeni Range Rover ve Range Rover Sport'un piyasaya sürülmesiyle ve çığır açan Evoque'un süregelen uluslararası başarısıyla pekiştirilmiştir. 

Motor Trader Dergisinin Allianz Global Assistance sponsorluğundaki Yılın Otomobil Üreticisi Ödülü, jüri heyetinin ortak kararına göre, yeni modeller üretmede, bu modelleri başarılı şekilde pazarlamada ve yetkili satıcı ağıyla yakın ilişkiler kurmada üstünlüğünü kanıtlamış olan üreticiye, yani Land Rover markasına verilmiştir.