Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ GRAND CHEROKEE SATIŞA SUNULDU

Yeni Grand Cherokee Limited, overland ve summit versiyonları mevcut olup Yeni Grand Cherokee Limited Standart donanımı olarak 8 vitesl...

Yeni Grand Cherokee Limited, overland ve summit versiyonları mevcut olup Yeni Grand Cherokee Limited Standart donanımı olarak
8 vitesli otomatik şanzıman 
18'' parlak alüminyum jantlar 
LED gündüz lambalarına sahip Bi-Xenon HID Ön Farlar 
Anahtarsız giriş ve çalıştırma  
8,4'' dokunmatik ekran, navigasyon ve UConnect ® 
Deri döşemeli ısıtmalı koltuklar
Isıtmalı Deri Direksiyon 
Dinamik sistemli ParkView™ Arka Görüş Kamerası. 
Elektrikli bagaj kapağı Geliştirilen yakıt ekonomisi 3.0L Dizel V6 motor: 
4000 devirde 250 Beygir Gücü  
Sekiz ileri otomatik vites kutusu ve Eco Mode teknolojisi verimliliği artırmaya yardımcı oluyor 
3500 kg’ye kadar çekme kapasitesi
Eco Mode’da yakıt tüketiminde %10 iyileşme (ortalama) 

Direksiyondan kumanda edilen vites değiştirme kulakları Efsanevi Jeep® araç özellikleri, Selec-Terrain® çekiş kontrol sistemi ile artıyor ve size, kar da dahil olmak üzere tüm koşullarla başa çıkabilmek için beş farklı model sunuyor. 

Çekiş, aynı zamanda Quadra-Trac II® veya Quadra-Drive® II 4WD sistemleri ile geliştiriliyor. Ayrıca, Jeep Quadra-Lift® havalı süspansiyon, optimum sürüş performansı için beş farklı yükseklik ayarına sahiptir. 

Önden Çarpışma Uyarısı Çarpışma etkisini azaltma özelliğine sahip “Önden Çarpışma Uyarısı”, öne dönük radar sensörünü kullanarak, araç başka bir araca çok yaklaştığında bu durumu tespit eder ve sürücünün aracın çarpışma yaşamasını önlemek için hangi eylemi gerçekleştirmesi gerektiğini belirlemesi konusunda uyarır. 

Çarpışmanın kaçınılmaz olduğunu belirlemesi durumunda, sistem: 
1. Fren sistemini önceden doldurur 
2. Hem sesli hem de görsel ikazlarla sürücüyü uyarır 
3. Sürücünün hala bir eylemde bulunmaması durumunda “Panik Fren” devreye girer 
4. Bunu, sürücüye ilave tepki süresi sağlamak için 1.5 saniyelik sınırlı frenleme takip eder 
5. Sürücünün yeterince frenlemiyor olması durumunda, Gelişmiş Fren Desteği (ABA), kazayı önlemek/etkisini azaltmak için frenlemeyi artırır. 
Sürücünün hâlihazırda frenlemiyor olması durumunda frenleme uygulamaz. Sürücünün ayağını frenden çekmesi durumunda, ABA iptal edilir. 

Tam Koruma Yeni Jeep® Grand Cherokee, tam hava yastığı koruması da dahil olmak üzere gelişmiş tüm Güvenlik ve Emniyet özelliklerine sahiptir; ileri düzey çoklu kademeli ön hava yastıkları, ön koltuk yan hava yastıkları, yan perde ön ve arka hava yastıkları ve sürücü tarafı şişirilebilir diz hava yastığı. 

ParkView® Geri Görüş Kamerası Geri Görüş Kamera Sistemi’ne sahip yeni ParkView® Destek Kamerası, geri vitese geçildiğinde dinamik mesafe çizgileri ile birlikte aracın arka görüntüsünü sunar. 

Açık. Sezgisel. Uconnect® Sistemi. En İyi Donanımlarımız daha da gelişmeye devam ediyor: Yeni ve güncel Uconnect® Sistemi; klima ve radyo kontrolleri gibi tüm fonksiyonlara tam erişim için ilave düğmelerin yanı sıra, 8.4 inç’lik büyük bir dokunmatik ekrana sahiptir. 

Bluetooth® bağlantısı, kesintisiz müzik yayınını ve sesli komutları mümkün kılıyor. Ayrıca USB girişine, SD kart okuyucuya, DAB Radyo’ya ve Uconnect® Sistemi üzerinde 3D grafikli Türkiye haritalı ve Türkçe konuşan navigasyona sahiptir.

daha fazla detay jeep web sitesi ve jeep yetkili satıcılarında