Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

YENİ VESPA 946 TÜRKİYE'DE SATIŞA SUNULDU

Motosiklet tarihinin en sevimli modellerini üreterek adını duyuran Vespa, yeni modeliyle tarihini yeniden canlandırıyor.  Yeni Vespa ...

Motosiklet tarihinin en sevimli modellerini üreterek adını duyuran Vespa, yeni modeliyle tarihini yeniden canlandırıyor. 

Yeni Vespa 946, bu ay itibariyle 9 bin 720 euroluk (yaklaşık 24 bin 400 lira) fiyatıyla Türkiye'de satışa sunuluyor. Markanın doğduğu 1946 baharında tasarlanan ilk orijinal ürünü MP6 prototipi referans alınarak tasarlanan 946, gelenek ve yeniliği bir arada sunan tasarımı ve ileri teknolojisiyle dikkat çekiyor. 

Türkiye Distribütörü Ferco Motor'un Genel Müdürü Ufuk İncecik, "Tutkunları arasında John Wayne, Audrey Hepburn, Salvador Dali, Charlie Chaplin gibi unutulmaz isimler bulunuyor. Yeni model kullanıcıya ilk modelin nostaljisini sunarken eşsiz stili ve çevreci özellikleriyle farkını ortaya koyuyor" dedi. 

 1 LiTREYLE 55 KiLOMETRE YOL 
Araçta kullanılan ve alüminyum bir destek üzerine yerleştirilen sele sıra dışı bir tasarıma sahip. Alüminyum döküm bir desteğe menteşeli olan sele ince su geçirmez kumaştan üretilmiş. 

Tümüyle LED olan lambaları da yine 946’nın en ayırt edici özelliklerinden. Araçta çift diskli ve özel bir yazılıma sahip bir kontrol ünitesiyle kontrol edilen iki kanallı bir ABS ve ASR sistemi kullanılıyor. 

Aracın kalbinde tek silindirli, 125 cclik 4 zamanlı motor görev yapıyor. Hava soğutmalı ve elektronik enjeksiyonlu motor, 11,5 beygir güç ve 10.7 nmtork üretiyor. Araç saatte 50 kilometrelik sabit hızda 1 litre yakıtla 55 kilometre yol alabiliyor.bugün/gökhan kara