Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

CENTRAL RENT A CAR DAN BİR YENİLİK DAHA

Araba kiralamanın sektörünün önde gelen firmalarından Central Rent a Car, benzersiz kalitesi ve kusursuz deneyim sunmak amacıyla filo...



Araba kiralamanın sektörünün önde gelen firmalarından Central Rent a Car, benzersiz kalitesi ve kusursuz deneyim sunmak amacıyla filo kiralama ve günlük oto kiralama hizmetleriyle müşterilerini karşılıyor.
Kiralık araç alanındaki faaliyetleriyle sektörün  lider markalarından olan Central Rent a Car, yurtiçi ve yurtdışı için operasyonel oto kiralama hizmetinin yanında  müşterilerine günlük otomobil kiralama servisi de sağlıyor.

Araç kiralama işinde yüksek kaliteli ve güvenilir hizmet sloganıyla çalışan Central, müşteri odaklı yaklaşmıyla her çeşit talebe cevap verecek kiralık araba hizmetlerini tek bir merkeze topluyor.  Müşterilerine “Yepyeni bir araç kiralama deneyimi” sunan Central, sektördeki yatırımlarını hızla çoğaltarak hizmet noktalarının sayısını da arttırıyor ve ulaşılabilirliğini yükselterek hedef kitlesini de genişletiyor.
Central Rent a Car, farklı talepleri düşünerek oluşturduğu geniş araç portföyüne ekonomik, medium, premium ve lüks olmak üzere dört ayrı başlıkta kiralık oto servisi veriyor. Bu kategorilerdeki araçların tamamı son model ve 15.000 km’den daha düşük kilometrelidir.
Türkiye’nin her yerinden ve yurt dışından gelen misafirler için verdiği oto kiralama ve filo kiralama servisleri için Central Rent a Car’a, Türkiye’nin her yerine yayılmış olan araç kiralama ofislerinin yanı sıra www.centraltr.com adresindeki sitesinden de erişebilir ve sadece 3 adımda araç kiralayabilirsiniz.