Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NEO MOTORSPOR BOĞAZİÇİNE HAZIR

Neo Motorspor takımı, bu haftasonu Uluslararası Boğaziçi Rallisi’nde Auto Club, Eneos Motor Oil, Hayaller Gerçektir ve A&S Transport de...

Neo Motorspor takımı, bu haftasonu Uluslararası Boğaziçi Rallisi’nde Auto Club, Eneos Motor Oil, Hayaller Gerçektir ve A&S Transport desteğinde iki otomobille mücadele edecek. 


Türkiye’nin en eski ve en köklü motorsporları organizasyonlarından biri olan Uluslararası Boğaziçi Rallisi, hafta sonunda Pendik’te gerçekleştiriliyor. İstanbul’un Anadolu yakasındaki ve Kocaeli il sınırları içerisindeki toprak etaplarda koşulacak olan Boğaziçi Rallisi Servis Alanı ve Ralli Merkezi bu sene yine Pendik bölgesinde kurulacak olup start ve finiş seremonileri de Pendik Parkı Atatürk heykeli önünde gerçekleştirilecek. 

Hayli zorlu ve hızlı 12 özel etaptan oluşan Boğaziçi Rallisi’nde Neo Motorspor da iki ekiple yer alacak. 2012 sezonunu Türkiye Ralli Bayan Pilotlar ve Sınıf 5 birincisi olarak tamamlayan başarılı genç pilot Simin Bıçakcıoğlu, bu zorlu rallide yine Afşin Baydar ile, Auto Club, Eneos Motor Oil ve A&S Transport desteğinde Mitsubishi Lancer EVO8 ile mücadele edecek. 

Neo Motorspor’un diğer otomobili Renault Clio Ragnotti ile start alacak olan tecrübeli pilot Adil Küçüksarı da Gürkal Menderes ile sınıf 8 birinciliğinin en güçlü adayı olarak Eskişehir’de direksiyon başına geçecek