Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

NİSSAN NİSMO WATCH

Nissan, sürücüye araçla ilgili teknik bilgi veren, seyir halinde vücut sıcaklığını ve kalp ritmini ölçen özel tasarım akıllı saati Nismo...

Nissan, sürücüye araçla ilgili teknik bilgi veren, seyir halinde vücut sıcaklığını ve kalp ritmini ölçen özel tasarım akıllı saati Nismo Watch’ı duyurdu. 

Son dönemin en popüler icadı olarak gösterilen akıllı saat tasarımına Nissan da dahil oldu. Şirket Nismo Concept Watch adını verdiği akıllı saat ile aracın yakıt tüketimi, performansı gibi teknik bilgileri sürücüye aktarıyor. 

7 günlük pil ömrü var Bileğe tam oturan, bilezik tarzı bir tasarıma sahip olan cihaz, iki düğmeyle kontrol edilebilen basit bir arayüz barındırıyor. 

Nissan microUSB aracılığıyla şarj olan cihaz, 7 günlük bir pil ömrüne sahip. Akıllı saati araca bağlamak için Bluetooth LE bağlantısı kullanılıyor. 

Nismo akıllı saat ile kullanıcılar kalp hızı, vücut sıcaklığı gibi kişisel sağlık durumlarının haricinde sosyal ağ üzerinden gelen mesajlara ve diğer bildirimlere de ulaşabilecek. 

Bu sadece ilk adım Nismo’yu giyilebilir teknolojilere ilk adım olarak değerlendiren şirket, gelecekte bu tarzda farklı ürünleri de Nissan kullanıcılarına sunmayı ve başka alanları da keşfetmek istediğini açıkladı. 

Nissan Avrupa’nın pazarlama iletişimi genel müdürü Gareth Dunsmore, giyilebilir teknolojinin geleceğin büyük olayı” olduğunu ve Nismo markasını daha bilinir kılmak için bu teknolojiden daha fazla faydalanmak istediklerini dile getirdi. 

Twitter ve Facebook da yer alıyor Akıllı saat, aracın hızının haricinde Twitter, Facebook ve Instagram’dan gelen bildirimlerle sosyal hızı da ölçebiliyor.BUGÜN GAZETESİ