Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

VOLVO FMXİN TANITIMI İÇİN ‘THE HAMSTER STUNT İSİMLİ KISA FİLM HAZIRLADI

Ağır ticari araç üreticilerinden Volvo, yeni kamyonu Volvo FMX’in tanıtımı için ‘The Hamster Stunt’ (Dublör Fare) isimli kısa film hazırlad...

Ağır ticari araç üreticilerinden Volvo, yeni kamyonu Volvo FMX’in tanıtımı için ‘The Hamster Stunt’ (Dublör Fare) isimli kısa film hazırladı. 


Filmde, 15 tonluk, dinamik direksiyon özelliğine sahip bir Volvo FMX’i yönlendirmenin ne kadar kolay olduğu gösteriliyor. Bunun için de İngiltere’de özel olarak eğitilen Charlie isimli hamstera Volvo’nun inşaat serisi kamyonunu İspanya’daki bir taş ocağının yamacında sürmesine izin veriliyor. 

Aracın sahip olduğu direksiyon özelliği sayesinde elektrik motorunun sürücünün kas gücünün yerine geçtiğinden 175 gramlık bir farenin bile kamyonu yönlendirebildiği görülüyor. 

Daha önce yayınlanan bir başka filmde de ip cambazının bir otoyolda seyir halinde olan iki Volvo FH’nin arasında dengede duruyordu. 

Volvo Kamyon Başkanı Claes Nilsson, “Filmlerimiz, yeni kamyon modellerimizin teknolojik yeniliklerini gösteriyor. Gelecekte testlerimizi içeren başka filmler de yayınlayacağız.” dedi.ZAMAN