Page Nav

HIDE
TRUE

Son Haberler:

latest

İZMİR AUTOSHOW 22 EKİMDE AÇILIYOR

Otomobil dünyasının kalbi, 22-27 Ekim 2013 arasında 8. Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı (İzmir Autoshow)'da atacak.  ...

Otomobil dünyasının kalbi, 22-27 Ekim 2013 arasında 8. Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı (İzmir Autoshow)'da atacak. 

Uluslararası Fuar Alanı'nda 22 Ekim'de başlayacak İzmir Autoshow Fuarı'nda binek ve ticari araçlar ile oto yedek parça ürünlerinin tanıtılacağı bildirildi. 

İZFAŞ'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, 8'inci kez gerçekleşecek İzmir Autoshow - Otomobil, Hafif ve Ağır Ticari Araçlar Fuarı'na Fiat, Ford, Hyundai, Kia, Mercedes, Peugeot, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volkswagen gibi dünyanın önemli otomobil markaları ve bu markaları pazarlayan firmalar katılacak. 

Otomotiv Distribütörleri Derneği (ODD) ve Ege Otomotiv Derneği'nin (EGOD) desteğiyle düzenlenen fuarda Isuzu, Iveco, Otokar, Indeks, Continental, Sonax, BP Castrol gibi firmalar da yer alacak. 

Giriş ücretinin 2012 yılında olduğu gibi 5 lira olarak belirlendiği fuar, 22-27 Ekim günlerinde hafta içi 11.00 - 20.00 hafta sonu ise 11.00 - 19.00 saatleri arasında son tüketici ve profesyonel ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.SABAH